Dak en gevelreiniging

Dak en gevelreiniging Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Kies dan beslist voor de specialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn beschikt over gecertificeerde allround dakdekkers en gevelspecialisten. Wij hebben voor beide disciplines gekozen, omdat wij dan het totale plaatje kunnen aanbieden en niet afhankelijk hoeven te zijn van derden. Hetzelfde geldt voor u als klant. U heeft slechts met een aanspreekpunt te maken, omdat dak en gevelreiniging door één bedrijf verzorgd worden. Dit voorkomt vertragingen. Door beide werkzaamheden bij een bedrijf onder te brengen levert dit een aantrekkelijker totaalprijs op. Hendriks Dak en Reinigingstechniek komt graag bij u langs voor het opstellen van een maatwerk offerte wanneer u woont in een van de volgende regio’s: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle.

Stappenplan dak en gevelreiniging door Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Omdat Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn een gecertificeerd dak en reinigingstechniek bedrijf is spelen transparantie en de kwaliteit van werkzaamheden een belangrijke rol. Daarom werken wij voor dak en gevelreiniging bij voorkeur volgens een stappenplan, dat door onze opdrachtgevers als prettig wordt ervaren.

  1. De eigenaar komt op afspraak bij u langs om zowel het dak als de gevels in kaart te brengen. Hij kijkt naar de actuele conditie van uw dak en de gevels. Wanneer deze voldoende zijn. om op basis van stoomreiniging gereinigd te worden, dan brengt hij ook de afmetingen van het dak en de gevels in kaart. Op basis hiervan ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte met een all-in prijs voor dak en gevelreiniging
  2. Wilt u duurzaam genieten van uw dak en gevels, dan doet u er verstandig aan om ook voor impregneren te kiezen. De waterafstotende toplaag van uw dakpannen en gevels wordt dan helemaal hersteld. U bent dan weer voor 10 tot 20 jaar beschermd. Bovendien kunt u dan ook profiteren van een aantrekkelijk combinatietarief, dat Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle heeft voor dak en gevelreiniging in combinatie met impregneren.
  3. Gaat u akkoord met de maatwerk offerte? Dan wordt in overleg met u een datum afgesproken wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Wilt u een ook vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen voor dak en gevelreiniging in combinatie met impregneren? Raadpleeg dan de rubriek contact