Dak schoonmaken prijs

Dak schoonmaken prijs – Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Een schoon dak is niet alleen mooi, maar verlengt ook de levensduur

Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Even het dak op om te kijken hoe het ervoor staat, is niet de favoriete klus van iedereen. Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem bent u hiervoor op het juiste adres. De dak schoonmaken prijs hangt van meerdere factoren af. Om u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden komen wij daarom altijd bij u kijken. Schakel ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf op tijd in en wacht niet te lang. Een vuil dak kan op termijn niet alleen voor vocht- of schimmelproblemen zorgen, maar ook voor barstjes en zelfs scheuren in uw dakpannen. .

Uw dak laten schoonmaken is een uitstekende investering

U doet er verstandig aan om uw dak periodiek te laten schoonmaken, omdat dit de levensduur van uw dakpannen aanzienlijk zal verlengen. Ook wanneer u van plan bent om uw woning te gaan verkopen is het verstandig om uw dak te laten schoonmaken. De uitstraling van uw woning zal gegarandeerd voor een hogere verkoopprijs gaan zorgen. Over de investeringskosten hoeft u zich geen zorgen te maken. De meeropbrengst van uw woning zal een veelvoud zijn van de dak schoonmaken prijs. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf durven wij dan ook te stellen dat een dak schoon laten maken een uitstekende investering is.

Professionele reiniging door Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn

Voor het professioneel laten reinigen van uw dakpannen gebruiken de dakdekkers van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Nijmegen de SteamPLUS 2.0. Dit is een professionele stoomreiniger die water omzet in stoom van 150 graden. Met dit stoom worden uw dakpannen onder hoge druk gereinigd. Hiervoor gebruiken wij dus uitsluitend water. Het milieu wordt op deze manier niet belast. De dak schoonmaken prijs is bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek voor elk dak verschillend.

De reden hiervoor is dat wij werken met maatwerk offertes. De eigenaar komt altijd van tevoren op locatie bij u kijken om de conditie van uw dakpannen en de oppervlakte van het dak in kaart te brengen. Een sterk vervuild dak zal meer tijd vragen om duurzaam schoon te maken. Bent u nieuwsgierig wat de exacte dak schoonmaken prijs is voor uw dak? Neem dan beslist contact met ons op voor een vrijblijvende maatwerk offerte inclusief een all-in prijs.