Dak reinigen Zwolle

Dak reinigen Zwolle doet waarde van uw woning stijgen

Uw woning wordt het stralend middelpunt van uw straat

Een woning is voor de meeste mensen in Zwolle het kostbaarste bezit dat ze hebben. Het is dan ook belangrijk dat u hier zuinig op bent. Helaas krijgt ook uw woning te maken met de invloeden van milieuvervuiling zoals fijnstof, zure regen, mossen en algen die zich als het ware in uw dakpannen en gevels invreten. In de loop der tijd is er, zonder dat u het gewaar bent geworden, een grauwsluier over uw woning gekomen.

Deze wordt pas goed zichtbaar wanneer er een nieuwe woning of woonwijk in uw directe omgeving wordt gebouwd. Vandaag de dag is daar iets aan te doen. Hendriks Dak & Reinigingstechniek kan binnen één dag uw gevel en dak reinigen Zwolle op een milieu vriendelijke wijze. Nadat onze gecertificeerde dakdekker uw woning gereinigd heeft ziet uw woning er weer als nieuw uit. U mag spreken van een ware metamorfose.

Kies naast dak reinigen Zwolle ook voor een speciale coating

Nu uw woning, na het dak reinigen Zwolle, er weer als nieuw uitziet adviseren wij u nadrukkelijk om uw woning te laten impregneren met een speciale coating. Deze coating maakt uw dakpannen niet alleen waterdicht en waterafstotend. Ook mossen, algen, fijnstof en zure regen hebben vrijwel geen invloed meer op uw gevels en dakpannen. Mochten ze na verloop van jaren toch kans gezien hebben om zich te hechten, dan kunnen ze dankzij de speciale coating relatief eenvoudig verwijderd worden.

Dat geldt ook voor de gevels. Ook daar zult u ervaren dat de coating uw gevels beschermt en vrijwel geen kans geeft dat vuil, algen en mossen zich kunnen hechten. Dit is wat u noemt een echte win-win situatie. Uw dakpannen en gevels zijn weer volledig waterdicht en blijven er lange tijd als nieuw uitzien.

Geef uw schoongemaakte dakpannen een trendy kleurtje

Ook bestaat de mogelijkheid na het dak reinigen Zwolle uw dakpannen een nieuwe trendy kleur te geven. Onze gecertificeerde dakdekker Zwolle vertelt u hier graag meer over tijdens het oriënterende gesprek. Voor meer informatie en/of een maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact