Dakreiniging

Dakreiniging voorkomt lekkages en hoge kosten

Uw dakpannen gaan zonder problemen tot wel 2x langer mee

Hendriks dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat gekwalificeerde dakwerken en gevelwerken aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Een van de diensten die wij aanbieden is dakreiniging. Hier is steeds meer vraag naar. Eigenaren van woningen en bedrijfspanden ontdekken in steeds grotere getale de voordelen die professionele dakreiniging oplevert. En we kunnen stellen dat dit er ronduit veel zijn.

Waarom kiezen voor professionele dakreiniging van H.D.G.T?

Wanneer wij uw pannendak professioneel hebben schoongemaakt, dan zien de dakpannen van uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit. Veel mensen zullen denken dat u een nieuw pannendak heeft laten leggen. Dit is helemaal het geval, wanneer u ook nog gekozen heeft voor een water- en vuilafstotende coating. Maar daarover straks meer. Wanneer u van plan bent om uw woning te gaan verkopen levert dit gegarandeerd een meeropbrengst op.

Transparante werkwijze dakreiniging en maatwerk offerte

Zoals bij de introductie al aangegeven, is H.D.R.T. een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle gekwalificeerde dak- en gevelwerken aanbiedt. Als gecertificeerd bedrijf werken wij volgens strenge richtlijnen, zodat u van tevoren precies weet wat de kosten zijn en hoe wij met dakreiniging te werk gaan.

  1. Wij komen van tevoren voor een vrijblijvende offerte bij u langs. Nadat wij alles ter plekke in kaart hebben gebracht ontvangt u een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. Dit is een vaste prijs inclusief materialen en arbeidsloon.
  2. Met speciale apparatuur gaan wij de algen, mossen, zwarte aanslag en het vuil van uw dakpannen verwijderen. Dit gebeurt met stoom en zonder chemicaliën.
  3. Daarna brengen wij een speciale coating aan die uw dakpannen weer volledig waterafstotend en zelfs vuilafstotend maken. Dit voorkomt dat uw dakpannen poreus worden. Reeds beschadigde dakpannen verwijderen en vervangen wij voor u.
  4. Daarna reinigen en controleren wij uw dakgoten op slijtage plekken. Eventuele slijtage plekken zullen wij digitaal voor u vastleggen en laten zien.

Voor een vrijblijvende offerte voor dakreiniging raadpleegt u de rubriek contact.