Dakreiniging en coating

Dakreiniging en coating Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek voor een duurzame en betaalbare oplossing

Dat periodiek onderhoud van pannendaken de levensduur van uw dakpannen verlengt staat inmiddels vast. Werden in het verleden hier de nodige vraagtekens bij gezet, dat is nu op basis van ervaringscijfers niet meer het geval. De levensduur van uw dakpannen verdubbelt bijna, wanneer men de dakpannen na het reinigen ook heeft laten impregneren. Sinds enkele jaren zien we een nieuwe trend namelijk dakreiniging en coating.

Waarom kiezen steeds meer woningeigenaren voor dak reinigen en coaten

Tot voor enkele jaren werd gekozen voor dakreiniging in combinatie met impregneren. In het bijzonder de laatste jaren zien we dat steeds meer woningeigenaren kiezen voor dakreiniging en coating. Waarom zult u zich wellicht afvragen? Door te kiezen voor coating in plaats van impregneren kan men het dak een compleet nieuwe uitstraling geven. Dit komt niet alleen het dak, maar ook de totale woning ten goede.

Een plus ten opzichte van impregneren is, dat u met coating uw dakpannen een modieuze kleur kan geven, die volledig aansluit bij de hedendaagse stijl. Zeker bij oudere pannendaken kunt u met coating uw woning een complete metamorfose geven. Om deze reden doen steeds meer mensen dit. U hoeft overigens na dakreiniging niet te impregneren, wanneer u voor coating kiest!

Professionele dakreiniging en coating zorgt voor meeropbrengst woning

Wanneer u voor professioneel dak reinigen en coaten door de specialisten van Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Zwolle kiest, dan zorgt dit voor een meerwaarde van uw woning bij verkoop. Wilt u weten wat de investeringskosten zijn voor duurzame dakreiniging en coating van uw woning? Neem dan voor een afspraak op locatie vrijblijvend professioneel advies contact met ons op. Wanneer wij uw dak en wensen in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief all-in prijs.