Dakreiniging kosten

Dakreiniging kosten bij Hendriks Dak- en reinigingstechniek

Gecertificeerd dakdekker voor de regio’s Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Zoekt u een dakdekker voor het reinigen van uw pannendak? Dan zult u ongetwijfeld bij meerdere dakdekkersbedrijven in de regio waar u woont de vierkante meter prijzen opvragen. U zult al snel merken dat de dakreiniging kosten onderling behoorlijk verschillen. Zeker wanneer u nog nooit uw dak heeft laten reinigen zal u dit verbazen. Hoe kunnen de prijzen zo verschillen? Er zijn verschillende dakdekkers die u een vanaf prijs per vierkante meter opgeven. Wanneer u hier uw dak laat reinigen wordt u na afloop verrast met allerlei bijkomende kosten.

In de prijs per vierkante meter is bij de ‘duurdere’ dakdekkersbedrijven soms ook impregneren van de dakpannen opgenomen. Laat dit, om misverstanden te voorkomen, op de e-mail zetten. Tenslotte zijn er ook nog gecertificeerde dakdekkersbedrijven als Hendriks Dak- en Reinigingstechniek. Zij werken niet met losse vierkante meter prijzen, maar maatwerk offertes met daarin een vaste all-in prijs. Als opdrachtgever weet u dan precies wat de exacte dakreiniging kosten zijn voor het professioneel reinigen van een pannendak.

Voor het vaststellen exacte dakreiniging kosten komen wij bij u langs

Een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn komt voor het opstellen van een maatwerk offerte altijd op afspraak bij u langs. Zo kan de gecertificeerde dak- en gevelspecialist beoordelen wat de actuele conditie van uw dakpannen is en in kaart brengen of uw dakpannen geschikt zijn voor stoomreinigen. Wanneer dit het geval is meet hij de oppervlakte van het dak op en ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte met daarin de dakreiniging kosten.

In deze offerte nemen wij ook het impregneren van het dak mee, want het is onverstandig om een dak dat schoongemaakt is niet van een nieuwe waterafstotende toplaag te voorzien. Aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zullen er verschillende slijtage plekken zijn ontstaan in de waterafstotende toplaag van de dakpannen wanneer die meer dan 10 tot 20 jaar oud zijn. Wanneer deze niet duurzaam worden herstelt zullen deze voor kleine en grote lekkages gaan zorgen op termijn.

Maatwerk offerte dakreiniging kosten inclusief impregneren ontvangen?

Neem voor een vrijblijvende maatwerk offerte reinigen en impregneren van uw dakpannen contact met ons op. Wij komen dan snel bij u langs en u weet dan exact wat de dakreiniging kosten zijn bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek.