Dak reinigen prijs

Dak reinigen prijs bij H.D.R.T. Apeldoorn Arnhem Zwolle

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf kan u snel helpen in de eigen regio

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist die haar diensten exclusief aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Ons team werkt uitsluitend in deze vier regio’s, omdat er dan weinig tijd verloren gaat aan improductieve reisuren. Voor onze klanten levert dit in meerdere opzichten voordelen op. Door te werken binnen afgebakende gebieden kunnen wij in geval van een calamiteit snel bij u zijn. Bovendien kunnen wij vanwege het beperkt aantal improductieve reisuren scherpere prijzen aanbieden. Dat geldt ook voor de dak reinigen prijs die wij als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Apeldoorn Arnhem Zwolle in rekening brengen aan onze klanten.

Dak reinigen prijs alleen in combinatie met dakpannen impregneren

Gecertificeerde dakdekkersbedrijven en gevelspecialisten staan voor duurzaamheid, kwaliteit en transparantie. Dat geldt dus ook voor de dak reinigen prijs. Wanneer u bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Zwolle een prijs opvraagt voor dak reinigen, dan komt de eigenaar altijd kijken naar het dak dat gereinigd moet worden. Wanneer dat aan de minimale eisen voldoet brengt hij de afmetingen in kaart en ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte van hem. U weet dan als klant waar u aan toe bent. In deze offerte zal meestal ook impregneren zijn opgenomen. Om een optimale werking van uw dakpannen te kunnen garanderen zal de waterafstotende toplaag van de dakpannen optimaal moeten zijn.

SteamPLUS® 2.0 reinigt uw dakpannen zonder chemicaliën

Om een wezenlijke bijdrage te leveren aan ons milieu gebruiken de dakdekkers van Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Zwolle voor het reinigen van uw dakpannen de SteamPLUS® 2.0. Dit geavanceerde apparaat werkt met stoom van 150° en een werkdruk die op kan lopen tot 250 BAR. Alle vormen van atmosferische vervuiling, algen en mossen worden probleemloos door onze specialisten verwijderd. Op plaatsen waar de vochtwerende toplaag is weggesleten verwijderd de SteamPLUS® 2.0 zelfs alles tot in de poriën van de dakpannen. Hierdoor kan het impregneermiddel probleemloos naar binnendringen en de toplaag voor vele jaren duurzaam herstellen. Wilt u weten wat de dak reinigen prijs voor uw dak is? Maak dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte een afspraak via contact