Reinigen daken

Reinigen daken alleen zinvol in combinatie impregneren

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Op het gebied van het duurzaam reinigen daken in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle behoort Hendriks Dak en Reinigingstechniek tot de marktleiders. Wij hebben de grote instroom van klanten te danken aan positieve mond-tot-mond reclame en de uitstekende prijs kwaliteit verhouding die wij voor het duurzaam reinigen daken vragen.

Waar hebben wij de positieve mond-tot-mond reclame aan te danken?

Wanneer u bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn een prijs opvraagt voor het reinigen van een dak, dan komt de eigenaar altijd op afspraak bij u langs. Tijdens het bezoek gaat hij de conditie van de dakpannen en het dakbeschot onderzoeken. Tevens brengt hij de afmetingen van het pannendak in kaart. De gespecialiseerde dakdekkers van H.D.R.T. reinigen daken met de SteamPLUS 2.0.

Dit is een geavanceerde en milieuvriendelijke stoomreiniger waarmee doormiddel van stoom en een werkdruk die op kan lopen tot 250 BAR de dakpannen tot in de poriën worden gereinigd. Wanneer de kwaliteit van de dakpannen, als gevolg van slijtage, onvoldoende is kan stoomreinigen niet worden toegepast. Wij zullen dan ook geen maatwerk offerte aanbieden voor het reinigen daken, omdat wij geen kwaliteit kunnen garanderen. Wanneer dit wel het geval is ontvangt u na de inspectie een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Efficiënte methodiek ontwikkeld voor reinigen daken en impregneren

Na het reinigen van uw dakpannen dient de waterafstotende toplaag van de dakpannen hersteld te worden. Hiervoor gebruiken wij een professioneel impregneermiddel dat meer dan tien jaar meegaat. Door efficiënt te werken en uitsluitend A-merk producten te gebruiken zijn de gecertificeerde dakdekkers van Hendriks Dak en Reinigingstechniek er in geslaagd om de overheadkosten laag te houden. Voor de prijs die reguliere dakdekkers berekenen krijgt u de kwaliteit en garantie van een gecertificeerd dakdekker. Mooier kunnen wij het niet voor u maken. Wilt u weten wat het reinigen daken inclusief impregneren kost? Raadpleeg dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak de rubriek contact