Leien dak reinigen prijs

Leien dak reinigen prijs regio Apeldoorn Zwolle

Overzicht totstandkoming leien dak reinigen prijs

Wanneer u uw leien dak wilt laten reinigen, dan wilt u uiteraard weten wat de kosten daarvoor zullen zijn. In deze tekst hopen we u duidelijkheid en inzicht te geven in wat u kunt verwachten qua kosten.

Leien dak reinigen prijs hangt vooral af van de oppervlakte van het dak. Uiteraard zullen daken die veel groter zijn meer tijd in beslag nemen dan wanneer uw dak maar klein is. Hendriks Dak en Reinigingstechniek werkt met op maat gemaakte offertes zodat de all-in leien dak reinigen prijs kan worden aangepast aan de afzonderlijke situatie.

Leien dak reinigen en aanbrengen waterafstotende laag

Het dak laten reinigen kunt u het beste eens in de 10 tot 20 jaar laten doen. Zo kunt na het reinigen weer jaren plezier hebben van het resultaat. Door reiniging van uw dak, zorgt u er bovendien voor dat het dak in goede staat blijft en voorkomt u schade.

Na de reiniging zal er een waterafstotende laag worden aangebracht die zorgt dat het dak beschermd is tegen weer en wind. Dit geldt voor traditionele daken; onder traditionele daken vallen leien daken en daken met dakpannen. Het aanbrengen van de waterafstotende laag is inbegrepen in de offerte voor de leien dak reinigen prijs.

Hendriks Dak en Reinigingstechniek regio Zwolle Apeldoorn Arnhem

Hendriks Dak en Reinigingstechniek heeft ruim een decennia aan ervaring met betrekking tot het reinigen van leien daken. Naast leiendak reinigen prijs levert Hendriks Dak en Reinigingstechniek een breed scala aan diensten in de omgeving Zwolle, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Onze overige diensten bestaan onder andere uit:

  • Dakinspectie;
  • Gevelreiniging;
  • Ontmossen;
  • Graffiti verwijderen;
  • Lekkage verhelpen;
  • Nokvorst renovatie.

Contact opnemen voor leien dak reinigen prijs

Heeft u vragen over leien dak reinigen prijs? Of wilt u direct een op maat gemaakte offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op via info@dak-en-gevelreiniging.nl of u kunt bellen met 055-203 24 09. Onze professionele en deskundige reinigers staan voor u klaar.