Reinigen dakkapel

Reinigen dakkapel dient eens per 2 jaar te gebeuren

Hendriks Dak en Reinigingstechniek reinigt u dakkapel professioneel

De levensduur van een dakkapel hangt af van het materiaal waarvan een dakkapel gemaakt is. Gemiddeld gaat een houten dakkapel 25 jaar en een kunststof dakkapel gemiddeld 50 jaar mee. Voorwaarde is wel dat u het reinigen dakkapel eens in de 2 jaar door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf laat doen. Waarom juist kiezen voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en niet door een schoonmaakbedrijf?

Een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek maakt niet alleen uw dakkapel duurzaam schoon, maar kijkt tevens naar de conditie van uw loodslabben en controleert de aansluiting van de dakkapel met het dak en het dakbeschot. Wanneer hier beginnende slijtageverschijnselen worden geconstateerd, worden deze in kaart gebracht en eventueel in overleg hersteld. In de praktijk betekent dit, dat de levensduur van uw dakkapel aanzienlijk kan worden verlengd en dat de kans op lekkages en versnelde slijtage nihil is.

Reinigen dakkapel regio’s Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

De gecertificeerde dakdekkers van Hendriks Dak en Reinigingstechniek in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle zorgen er voor, dat tijdens het reinigen dakkapel algen, mossen, zwarte aanslag en vuil  worden verwijderd. Tevens wordt uw dakkapel op belangrijke onderdelen gecontroleerd zodat eventuele beginnende problemen al in een vroeg stadium in overleg kunnen worden gerepareerd. Dit zorgt er voor, dat uw dakkapel vele jaren langer zonder problemen mee zal gaan. Onze dakdekkers controleren onder meer de kwaliteit van de dakbedekking en het schilderwerk, Tevens worden de raamrubbers gecontroleerd en indien nodig ingevet. Ook worden de ventilatieroosters en de rolluiken schoongemaakt. Als extra optie bestaat de mogelijkheid om uw dakgoot te laten schoonmaken en controleren tegen een sterk gereduceerd tarief.

Maatwerk offerte bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn

Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle werken wij met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Bent u nieuwsgierig wat het professioneel reinigen dakkapel door Hendriks Dak en Reinigingstechniek kost. Raadpleeg dan voor een vrijblijvende prijsopgave de rubriek contact