Dak coating

Dakcoating laat uw dak er weer als nieuw uitzien

Dankzij dakcoating hoeven uw dakpannen niet vervangen te worden

Hendriks Dak & Reinigingstechniek is een allround dakdekkersbedrijf dat haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Naast advies, renovatie en reparatie van platte en hellende daken bieden wij ook diensten aan als professionele dakcoating. Wij adviseren coating toe te passen wanneer de dakpannen op uw dak als gevolg van weersinvloeden er dof en verweerd uit zien en er een reële kans bestaat dat ze poreus zijn geworden. Hiervan is vooral sprake wanneer er grotere hoeveelheden algen en mossen zichtbaar worden op uw dak. Om de werking van algen en mossen tegen te gaan is ons advies om deze periodiek te laten verwijderen.

Dakcoating voor behoud van uw dak

Ontmossen en reinigen van daken gebeurt meestal met een hogedruk machine. Tijdens het reinigen worden niet alleen de algen en mossen verwijderd, maar dat geldt helaas ook voor een minuscuul deel van de beschermingslaag van uw pannen. In het begin levert dit absoluut geen problemen op, wanneer het ontmossen en reinigen van uw dakpannen door een professioneel bedrijf gebeurt. Echter na vele jaren dak reinigen worden uw dakpannen kwetsbaarder. Op dat moment is coating een aantrekkelijke optie. Door het aanbrengen van een transparante dakcoating zien uw dakpannen er weer fris uit. Nog belangrijker is, dat de dakpannen weer volledig waterdicht zijn en de groei van algen en mossen sterk afremt.

Voordelen van dakcoating door Hendriks Dak & Reinigingstechniek

Het laten coaten van uw dakpannen heeft tal van voordelen. Allereerst hoeven de dakpannen van uw woning niet vervangen te worden, omdat de DAKCOATING er voor zorgt dat u weer optimaal beschermd wordt tegen indringend vocht. Een andere bijkomstigheid is, dat het lijkt of u nieuwe dakpannen heeft aangebracht. Dat is helemaal het geval wanneer u een kleurcoating heeft laten aanbrengen. Dit soort dakcoating wordt vooral toegepast bij betonnen dakpannen. Die verkleuren relatief snel. Tenslotte zal de waarde van uw woning significant toenemen, omdat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van dakcoating in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. Neem dan voor een oriënterend gesprek contact met ons op en raadpleeg contact