Dak reinigen en coaten

Dak reinigen en coaten geeft uw woning een facelift

H.D.R.T. Apeldoorn Arnhem Zwolle laat uw woning er als nieuw uitzien

Zeker wanneer u voor dak reinigen en coaten kiest en gelijktijdig de gevels van uw woning een periodieke onderhoudsbeurt wilt laat geven, herkent u uw woning in de positieve zin van het woord niet meer terug. Wanneer u in een van de regio’s woont, waar Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle actief zijn, dan kunt u zowel dak reinigen en coaten als gevel reinigen en coaten bij een bedrijf onderbrengen. Dit levert u een groot aantal voordelen op.

  • Door beide opdrachten bij hetzelfde gecertificeerd bedrijf onder te brengen profiteert u van financiële schaalvoordelen
  • U hoeft geen rekening te houden met het afstemmen van de werkzaamheden
  • D.G.T is een gecertificeerd Dak- en Reinigingstechniekbedrijf
  • Een aanspreekpunt voor beide werkzaamheden

Wordt het dak reinigen en coaten of dak reinigen en impregneren?

Deze vraag moet u zelf beantwoorden. De meeste woningeigenaren kiezen voor dak reinigen en impregneren. Op zichzelf is dat een logische keuze, wanneer de dakpannen nog niet erg verkleurd zijn en gekozen wordt voor het herstellen van de waterafstotende toplaag. Vindt u als woningeigenaren de kleur van uw dakpannen niet mooi, dan is dit de uitgelezen kans om door middel van dak reinigen en coaten uw dakpannen een nieuwe moderne kleur te geven. Wanneer u hiervoor kiest is impregneren niet meer nodig. De coating functioneert als een beschermende laag. Wanneer de coating van uw dakpannen goed wordt afgestemd met uw gevels, dan krijgt uw woning een compleet nieuwe uitstraling.