Dak laten reinigen

Dak laten reinigen Apeldoorn Zwolle Nijmegen Arnhem?

Kies dan altijd voor een gecertificeerd dakdekker als H.D.R.T.

Wanneer de dakpannen van uw dak vaal zijn geworden en er op grote schaal algen, mossen en zwarte aanslag zichtbaar beginnen te worden is het de hoogste tijd voor dak laten reinigen. Kiest u hier niet voor, dan zal de vervuiling van uw dakpannen doorzetten en dat is niet goed voor de conditie van uw dakpannen. De minuscule worteltjes zullen op plaatsen waar de waterafstotende toplaag weg is gesleten in de dakpan naar binnen kunnen dringen. Kleine barstjes en zelfs scheuren in de dakpannen zullen het gevolg zijn. Uiteindelijk zal dit voor kleine en grote lekkages gaan zorgen. Veel verzekeringen keren geen vergoeding uit, wanneer de reden van een lekkage achterstallig onderhoud is.

Help uw dakpannen en kies voor professioneel dak laten reinigen

Wanneer u voor uw dak laten reinigen de gecertificeerde dakdekkers van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Zwolle Nijmegen Arnhem heeft ingehuurd, dan zien uw dakpannen er ogenschijnlijk weer als nieuw uit. Zij hebben namelijk de beschikking over de SteamPlus 2.0, een geavanceerde stoomreiniger die bestemd is voor professioneel gebruik. Hiermee spuiten zij uw dakpannen met stoom van 150° en een druk van 250 BAR schoon tot in de poriën van de dakpannen. Ondanks het feit, dat uw dakpannen er dan weer als vanouds uitzien zullen zij een extra bewerking nodig hebben.

In de waterafstotende toplaag van uw dakpannen zullen de afgelopen jaren slijtageplekken zijn ontstaan. Hoe wij dat weten? Algen, mossen en zwarte aanslag komen uitsluitend tot ontwikkeling op ondergronden die poreus zijn. Dakpannen waarvan de waterafstotende toplaag niet versleten is hebben een gladde harde ondergrond. Door uw dakpannen ook te laten impregneren zien ze er niet alleen als vanouds uit, maar ook de waterafstotende toplaag is dankzij het impregneren volledig hersteld.

Wilt u weten wat dak laten reinigen in combinatie met impregneren in de regio’s Apeldoorn, Zwolle, Nijmegen en Arnhem u kost, zodat u weer 10 tot 20 jaar beschermd bent? Raadpleeg dan voor een maatwerk offerte de rubriek contact