Dak reinigen Amersfoort

Dak reinigen in Amersfoort Apeldoorn Deventer Arnhem?

Schakel gecertificeerd dakdekker Hendriks Dak en Reinigingstechniek in

De levensduur van dakpannen is beperkt. Afhankelijk van de kwaliteit en uitvoering van uw dakpannen moet u theoretisch denken aan 40 tot wel 70 jaar. Vast staat, dat de levensduur van dakpannen als gevolg van milieuverontreiniging, algen en mossen sterk terugloopt wanneer er periodiek geen dak reinigen wordt uitgevoerd.

Dakpannen worden in de loop der jaren minder waterafstotend

De waterafstotende eigenschappen van dakpannen verminderen in de loop der tijd. Zij worden poreus en de minuscule worteltjes van algen en mossen krijgen de mogelijkheid om naar binnen te dringen. Hierdoor ontstaan op den duur scheurtjes waarin vocht terecht kan komen. Wanneer de temperaturen onder het vriespunt komen verandert het water in ijs dat uitzet. Dit zorgt voor scheurtjes die steeds groter worden. Op den duur zorgt dit voor gebroken dakpannen met als gevolg lekkages. Als gecertificeerde dakdekker voor Amersfoort, Apeldoorn, Deventer en Arnhem adviseren wij daarom om voor dak reinigen te kiezen.

Voordelen dak reinigen

De voordelen van dak reinigen zijn aanzienlijk. Allereerst voorkomt dak reinigen dat algen, mossen en zwarte aanslag geen kans krijgen om hun verwoestende werking te doen. Nadat uw dakpannen zijn gereinigd adviseren wij u om uw dakpannen te laten impregneren, Zij krijgen dan een extra beschermingslaag die uw dakpannen weer volledig waterafstotend maakt. Als bonus worden uw dakpannen tevens vuilafstotend en ziet uw pannendak er weer als nieuw uit. Het lijkt of uw woning een nieuw pannendak heeft gekregen. Hetgeen de uitstraling en de waarde van uw woning absoluut ten goede zal komen. Een meeropbrengst is bij eventuele verkoop zeker te realiseren. Maar het allerbelangrijkste is, dat u dakpannen gegarandeerd vele jaren langer mee zullen gaan.

Interesse in dak reinigen Amersfoort Apeldoorn Deventer Arnhem?

Hendriks Dak en Reinigingstechniek werkt uitsluitend met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Wij komen altijd op afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte naar u toe, zodat u exact weet wat de kosten zijn. Raadpleeg voor het maken van een vrijblijvende afspraak de rubriek contact