Dakkapel laten reinigen

Dakkapel laten reinigen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Periodiek laten reinigen verlengt de levensduur van uw dakkapel

Veel dakkapellen worden niet goed onderhouden. Dat kunt u goed zien wanneer u er even op gaat letten. Ze zien er vaak grauw en vuil uit. Dat is niet alleen jammer, maar bovendien volkomen onnodig. Wanneer u in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle woont dan kunt u uw dakkapel laten reinigen door de specialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek. Eens in de 2 jaar uw dakkapel laten schoonmaken op een duurzame en milieuvriendelijke manier is voldoende.

Niet alleen zijn de kosten voor dakkapel laten reinigen gering te noemen. Uw dakkapel wordt voor dit geringe bedrag ook grondig geïnspecteerd en onderhouden. Beginnende mankementen worden al in een vroeg stadium gesignaleerd en wanneer u dat wenst hersteld. De levensduur van uw dakkapel zal met vele jaren toenemen.

Gemiddelde levensduur van dakkapellen varieert van 25 tot 50 jaar

De gemiddelde levensduur van een houten dakkapel is 25 jaar en die van een kunststof dakkapel 50 jaar. In het bijzonder de leeftijdsduur van een houten dakkapel kunt u in positieve zin sterk beïnvloeden door deze periodiek te laten reinigen en inspecteren door een dakdekker van Hendriks Dak en Reinigingstechniek die hiervoor gecertificeerd is. Door jaarlijks een dakkapel laten reinigen en deze op tijd te laten schilderen is het absoluut mogelijk om tot wel 50 jaar te kunnen genieten van het extra wooncomfort dat een dakkapel u biedt. U bespaart bovendien  één keer de kosten uit van een nieuwe dakkapel.

Maak ook gebruik van extra opties die een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek u kan bieden. Denk hierbij aan het laten schoonmaken van uw dakgoten en/of het laten uitvoeren van een jaarlijkse dakinspectie. Zeker wanneer uw dakpannen op leeftijd komen is het wel belangrijk dat u deze in de gaten laat houden. Dit voorkomt problemen met uw verzekering bij een eventuele lekkage. Wat veel gezinnen niet weten is dat een verzekering niet tot het vergoeden van de schade overgaat wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud.

Maatwerk offerte ontvangen voor dakkapel schoonmaken

Een dakkapel laten schoonmaken is voordelig. Omdat u bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle kunt kiezen uit een groot aantal opties werken wij met maatwerk offertes. Wilt u een prijsopgave? Raadpleeg dan de rubriek contact