Betonnen dakpannen coaten

Betonnen dakpannen coaten verdubbelt levensduur

Gecoate dakpannen geven uw woning een compleet nieuwe uitstraling

Wanneer uw betonnen dakpannen er grauw en vies uitzien, maar over het algemeen nog in een goede conditie zijn, dan is betonnen dakpannen coaten een uitstekende oplossing. Helemaal wanneer de dakpannen van uw woning of bedrijfspand al op leeftijd zijn.

Hoe weet u dat dakpannen coaten nog mogelijk is?

Wanneer u woont in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle kunt u voor een deskundigenoordeel kosteloos contact opnemen met Hendriks Dak en Reinigingstechniek. De eigenaar komt dan op afspraak bij u langs om te onderzoeken of betonnen dakpannen coaten mogelijk is. Wanneer na de dakinspectie blijkt dat dit inderdaad het geval is, dan zal hij aansluitend u een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs aanbieden. In deze maatwerk offerte zijn zowel de kosten voor dakpannen reinigen als betonnen dakpannen coaten opgenomen.

Waarom is in de maatwerk offerte ook dakpannen reinigen opgenomen?

Om de duurzaamheid en werking van betonnen dakpannen te kunnen garanderen dient de ondergrond (in dit geval de dakpannen) brandschoon te zijn. Anders kan de coating niet duurzaam hechten aan de dakpannen en tot in de poriën van de dakpannen doordringen. De gecertificeerde dakdekkers van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle reinigen de dakpannen op basis van stoomreinigen. Zij gebruiken hiervoor de SteamPLUS 2.0. Dit geavanceerde apparaat zorgt op afstaand voor de beste resultaten op het gebied van dakpannen reinigen. De betonnen dakpannen kunnen pas van een coating voorzien worden wanneer de dakpannen droog zijn. Om deze reden kunnen de dakpannen niet aansluitend van een nieuwe coating worden voorzien.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden betonnen dakpannen coaten?

Vraag altijd van tevoren een kosteloos advies aan bij een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak en Reinigingstechniek, want zij beschikken over de kennis of betonnen dakpannen coaten nog mogelijk is. Wanneer dit niet het geval is, dan krijgt u dit onderbouwd met foto’s te horen en te zien. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak over betonnen dakpannen coaten raadpleegt u de rubriek contact.