Coating voor dakpannen

Coating voor dakpannen geeft uw woning een nieuwe look

Een goed gekozen coating zorgt voor een gegarandeerde meerwaarde

Hangt er over de dakpannen van uw woning als het ware een groen zwarte grauwsluier? Dan is het wellicht tijd om uw dakpannen schoon te laten maken door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle. U kunt er bij H.D.R.T. ook voor kiezen om alle mogelijkheden die er zijn, zoals coating voor dakpannen, kosteloos voor u op een rijtje te laten zetten. Neem hiervoor telefonisch contact op met nummer 06 – 2162 50 71.

Coating voor dakpannen kan zorgen voor een metamorfose woning

Wanneer u telefonisch een afspraak heeft gemaakt komt de eigenaar bij u langs. Hij gaat dan eerst het dak op om te onderzoeken wat de conditie van uw dakpannen en het dakbeschot is. Er wordt dan in eerste instantie gekeken of uw dakpannen geschikt zijn om te stoomreinigen met de SteamPLUS 2.0. Wanneer dit mogelijk is brengt hij de oppervlakte van het dak in kaart voor het uitbrengen van een maatwerk offerte.

Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheden voor impregneren of het coaten van dakpannen. Wanneer dakpannen op leeftijd zijn, maar toch nog in relatief goede staat, dan kan het beste voor coating voor dakpannen gekozen worden. U kunt uw dakpannen na het schoonmaken een volledig andere kleur en uitstraling geven die meer bij deze tijd past. Hierdoor krijgt uw woning niet alleen een nieuwe uitstraling en voelt anders (nieuw) aan, maar krijgt vooral een financiële meerwaarde bij eventuele verkoop van de woning. En dat laatste is toch mooi meegenomen.

Wij helpen u bij het uitkiezen van de juiste coating voor dakpannen

Wanneer blijkt dat het coaten van dakpannen tot de mogelijkheden behoort, dan helpen wij u graag met het bepalen van de juiste coating voor dakpannen. Als u een keuze gemaakt heeft dan ontvangt u van ons een maatwerk offerte voor het duurzaam reinigen van de dakpannen inclusief het coaten. Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan voor een offerte op maat voor dakpannen reinigen inclusief coating voor dakpannen contact met ons op.