Oude dakpannen reinigen

Oude dakpannen reinigen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Geen beschadiging door chemicaliën; geheel duurzaam

Oude dakpannen reinigen wordt uitsluitend met water gedaan. Dit gebeurt met een speciale stoomreiniger, de SteamPLUS 2.0 die instelbaar is in warmte en druk. Zo kun je de reiniger aanpassen aan datgene wat er gereinigd moet worden. Oude dakpannen reinigen moet natuurlijk voorzichtig gedaan worden, omdat deze al wat poreuzer kunnen zijn dan nieuwe dakpannen.

Dakpannen vervangen of uw oude dakpannen reinigen?

Er is vastgesteld dat dakpannen jaren langer meegaan als ze goed onderhouden worden door ze eens in de zoveel jaar te laten reinigen. Dit is een mooie constatering, want een nieuw pannendak kost vele malen meer dan het reinigen van het pannendak. De mossen, algen en aanslag op het pannendak worden eraf gestoomd. Het pannendak ziet er weer als nieuw uit.

Mocht er tijdens het oude dakpannen reinigen een dakpan sneuvelen heeft Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Nijmegen daar een passende oplossing voor. Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Zwolle is onder andere gespecialiseerd in het coaten van dakpannen. Dus mocht er geen oude dakpan meer te krijgen zijn vanwege de leeftijd, dan kunnen we een nagenoeg identieke dakpan voor u coaten in de gewenste kleur. Zo wordt het pannendak weer zoals het er voorheen uitzag, alleen dan zonder al het vuil.

Waarom uitbesteden aan Hendriks Dak en Reinigingstechniek?

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen en Zwolle is een gecertifieerd en allround dakdekkersbedrijf en gevelspecialist. Wij zijn een kleinschalig dakdekkersbedrijf in Apeldoorn met regiovestigingen in Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in oude dakpannen reinigen. Heeft u een opmerking of een vraag over bijvoorbeeld uw oude dakpannen reinigen?

De eigenaar krijgt u rechtstreeks aan de lijn als u een vraag heeft over dak en reinigingstechniek. Het grote voordeel van ons kleinschalige bedrijf is dat wij in vier verschillende regio’s werken en niet door het gehele land. Hierdoor kunnen wij specifieker werken en eerder op de plaats van bestemming zijn. Dit is een voordeel voor beide partijen, want hierdoor is het ook mogelijk de prijs aantrekkelijk te maken. Wij zijn werkzaam in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle.

Wilt u een maatwerkofferte van ons ontvangen voor oude dakpannen reinigen? Raadpleeg dan de rubriek contact of bel telefoonnummer 06 – 21 62 50 71.