Dakpannen reinigen en coaten

Dakpannen reinigen en coaten Apeldoorn Arnhem Zwolle

Dakdekker Hendriks Dak en Reinigingstechniek kan uw snel van dienst zijn

Bent u op zoek naar een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle voor dakpannen reinigen en coaten? Dan is de kans groot dat wij u relatief snel kunnen helpen. Door uitsluitend binnen een bepaalde regio onze diensten aan te bieden gaan vrijwel geen improductieve reisuren verloren. Hierdoor kunnen wij wekelijks gemiddeld meer klanten helpen dan een dakdekkersbedrijf dat buiten de eigen regio komt. Dit verklaart op voorhand waarom onze prijzen marktconform zijn.

Mogelijkheden dakpannen reinigen en coaten zijn divers

Bij ons gecertificeerde allround dakdekkersbedrijf gebruiken wij voor dakpannen reinigen en coaten geen schadelijke chemicaliën. Onze gekwalificeerde dakdekkers reinigen uw dakpannen onder hoge druk (tot wel 250 bar) met stoom van 150°. Hierdoor worden alle roetdeeltjes, algen en mossen verwijderd uit de poriën van uw dakpannen en kan de speciale coating duurzaam worden aangebracht. Hierdoor zijn uw dakpannen de eerste 10 tot 20 jaar weer waterafstotend en zelfs vuilafstotend.

Mocht u de kleur van de dakpannen niet bij uw woning vinden passen, dan bestaat de mogelijkheid om uw dakpannen een andere kleur te geven. De meerprijs voor het kleuren mag omschreven worden als laag. De verf wordt namelijk gemengd met de impregneer coating. Uw dak zal er weer als nieuw uit gaan zien.

Maatwerk offerte voor dakpannen reinigen en coaten

Als gecertificeerde dakdekkersbedrijf en gevelspecialist werken wij volgens strikte en vooral transparante richtlijnen. Wanneer u bij ons een offerte opvraagt, dan komen wij altijd kosteloos bij u langs. Wij brengen dan in kaart wat de conditie van uw dakpannen is, hoe groet de oppervlakte van de dakpannen is en of u gebruik wilt maken van een kleur- of transparante coating. Wanneer wij dat in kaart hebben gebracht, ontvangt u aansluitend een schriftelijke maatwerk offerte van ons met daarin een all-in prijs. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact .