Dakpannen reinigen kosten

Dakpannen reinigen kosten Apeldoorn Arnhem Zwolle

Hendriks Dak en Reinigingstechniek laat uw pannendak weer shinen

Wanneer er een grauwsluier over de dakpannen en gevels van een woning hangt, dan zorgt dat in meerdere opzichten voor de nodige negatieve effecten. Het erge is, dat deze grauwsluier eenvoudig te verhelpen is. Zo zijn de dakpannen reinigen kosten relatief laag te noemen en dat geldt ook voor het professioneel stoomreinigen van uw gevel in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wanneer u dit als woningeigenaar laat doen door een gecertificeerd Dak en Reinigingstechniek specialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek, ziet uw woning er weer als nieuw uit.

Meer waarde, meer uitstraling, meer plezier en een langere levensduur

Een woning die aan de buitenzijde een (gedeeltelijke) grote onderhoudsbeurt heeft gekregen zorgt voor nogal wat positieve effecten. Onderstaand een kleine opsomming:

  • Een dak dat schoongemaakt is zorgt voor een meerwaarde bij verkoop
  • Dankzij het ‘nieuwe’ dak krijgt uw woning meer uitstraling
  • Onbewust neemt het woonplezier toe. U komt in een nieuwe woning binnen
  • Een goed onderhouden pannendak heeft een langere levensduur

Wanneer u al deze voordelen afzet tegenover de dakpannen reinigen kosten dan durven wij te stellen, dat elke woningeigenaar zichzelf benadeelt wanneer hij/zij niet voor dakpannen reinigen kiest.

Laat uw dakpannen altijd impregneren na het dakpannen reinigen

Na verloop van 10 tot 20 jaar begint de gladde waterafstotende toplaag van betonnen dakpannen slijtage plekken te vertonen. Hierdoor krijgen dakpannen een ruwere bovenlaag en laten er kleine stukjes korrel los. Deze ondergrond is de ideale voedingsbodem voor algen en in het bijzonder mossen. Daarom adviseren wij u om uw dakpannen te laten reinigen en impregneren. In de dakpannen reinigen kosten is de impregneer coating niet opgenomen! Vermeldt dit a.u.b. wanneer wij bij u langskomen op locatie om voor u een vrijblijvende maatwerk offerte op te stellen. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u contact.