Betonpannen coaten

Betonpannen coaten Zwolle Arnhem Nijmegen

Betonpannen coaten voor een nieuwe uitstraling van uw dak

Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek bent u voor betonpannen coaten op de juiste plek. Onze gecertificeerde specialisten staan bekend vanwege hun uitmuntende resultaten.

Betonpannen zijn gemaakt van een combinatie van natuurlijke grondstoffen: zand, cement en water. Zoals bij alle dakpannen kunnen er algen en mossen groeien op de dakpannen. Onder invloed van weer en wind kunnen deze een behoorlijk verwaarloosd uiterlijk krijgen.

Door middel van betonpannen coaten zorgt u ervoor dat vocht niet meer in het dak trekt, hierdoor voorkomt u lekkage en daarmee het ontstaan van vochtige plekken en schimmel in huis. De beschermende coating zal na het aanbrengen doordringen in de betonpannen waardoor de coating zal verharden. Hierdoor ontstaat er een beschermende laag die ervoor zorgt dat vocht niet meer in de dakpannen kan trekken. Het is belangrijk om zoveel mogelijk te voorkomen dat vocht het huis intrekt aangezien de gevolgen behoorlijk in de kosten kunnen oplopen.

Werkwijze coaten betonpannen Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Voorafgaand aan het betonpannen coaten is het belangrijk dat de betonpannen goed schoon zijn. Zo heeft het dak een schone uitstraling en zal de coating beter beschermen tegen algen, mossen, vuil en roetdeeltjes. Door het coaten zullen deze invloeden geen schijn van kans meer hebben om door te dringen in de poriën van het dak.

Hendriks Dak en Reinigingstechniek werkt met all-in offertes zodat u precies weet waar u aan toe bent op het gebied van de kosten. Zo komt u niet voor onaangename verassingen achteraf te staan.

Offerte aanvragen Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Bent u overtuigd van de voordelen van betonpannen coaten? Vraag dan nu een offerte aan bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek. Onze diensten worden geleverd in de regio’s Zwolle, Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem. Door dit overzichtelijke werkgebied kunnen wij snel ter plaatse zijn in geval van calamiteiten. Voor calamiteiten zijn onze gecertificeerde specialisten 24/7 bereikbaar. U kunt ons bereiken door te bellen met 024-202 26 69 of door een e-mail te sturen naar info@dak-en-gevelreiniging.nl.