Dakpannen grijs

Dakpannen grijs Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Reinigingstechniek helpt u graag

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd bedrijf dat allround diensten aanbiedt op gebied van dak- en geveltechniek. Zo kunt u in combinatie met het vervangen van uw huidige pannendak ook de inkoop van bijvoorbeeld dakpannen grijs laten verzorgen. Steeds meer klanten doen dit, omdat u dan meestal kan profiteren van combinatiekortingen die wij bij leveranciers weten te bedingen. Om (nieuwe) klanten snel van dienst te kunnen zijn werken wij uitsluitend in 4 regio’s te weten:

  • Regio Apeldoorn
  • Regio Arnhem
  • Regio Nijmegen
  • Regio Zwolle

Buiten deze regio’s bieden wij onze diensten niet aan, omdat er anders te veel tijd verloren gaat aan improductieve reistijd. Wij willen graag een aantrekkelijk marktconform tarief kunnen aanbieden.

Hendriks Dak en Reinigingstechniek verkoopt geen losse dakpannen grijs

Zoals bovenstaand al aangegeven verkopen wij geen losse artikelen aan particulieren en bedrijven, zoals dakpannen grijs, dakgoten, nokvorstpannen en impregneermiddelen. U kunt materialen en producten uitsluitend bij ons kopen wanneer de werkzaamheden door Hendriks Dak en Reinigingstechniek worden uitgevoerd. In de praktijk zien we wel vaak, dat klanten profiteren van een lagere inkoopprijs. Als klant kunt u altijd een beroep doen op de kennis en ervaring waarover wij beschikken. Neem bijvoorbeeld een probleem met dakpannen grijs.

Uw huidige dakpannen zijn weliswaar oud maar nog in uitstekende staat. Probleem is alleen, dat u nergens meer deze kleur dakpannen kunt kopen. In dit soort situaties bestaat de mogelijkheid om deze dakpannen van een passende kleurcoating te laten voorzien, zodat ogenschijnlijk het dezelfde kleur dakpannen grijs zijn. Een nog betere optie is, om uw gehele dak van een nieuwe kleurcoating grijs te laten voorzien.

Neem voor deskundig advies en maatwerk offertes van alle dak- en geveltechniek werken contact op met Hendriks Dak en Reinigingstechniek. Dé gecertificeerde specialisten voor alle dak- en geveltechniekwerken in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Raadpleeg voor onze contactgegevens de rubriek contact.