Betonnen dakpannen schoonmaken

Betonnen dakpannen schoonmaken Apeldoorn Arnhem

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek heeft een duurzame en pasklare oplossing

Op het gebied van dak- en geveltechniek in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle schakelen steeds meer particulieren en bedrijven Hendriks Dak- en Reinigingstechniek in. Onze manier van werken staat garant voor excellente resultaten. Dat geldt ook voor de wijze waarop onze gecertificeerde specialisten betonnen dakpannen schoonmaken.

Waarom bevelen wij ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf bij u aan?

Hendriks Dak- en geveltechniek biedt in slechts 4 regio’s haar diensten aan. Het betreft de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Omdat wij slechts in een beperkt aantal regio’s actief zijn kunnen wij klanten in geval van een calamiteit snel helpen en voorkomen wij improductieve reisuren. Hierdoor kunnen wij als gecertificeerd dak- en geveltechniek bedrijf u aantrekkelijke marktconforme tarieven aanbieden voor A-merk producten en diensten met tien jaar garantie. Hoe gaan wij te werk wanneer u een vierkante meter prijs opvraagt voor betonnen dakpannen schoonmaken?

Wanneer u ons benadert wat de prijs per vierkante meter is voor betonnen dakpannen schoonmaken, dan krijgt u van ons als antwoord dat wij u dat niet direct kunnen zeggen. Dit klinkt wellicht vreemd, maar wij werken niet met vanaf prijzen die na afloop van een klus altijd hoger uitvallen. Bij H.D.R.T. Apeldoorn werken wij met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen die gebaseerd zijn op de actuele situatie van uw betonnen dakpannen. Om deze reden komen wij altijd bij u langs om uw dakpannen gedetailleerd in kaart te brengen. Wanneer dit is gebeurd, ontvangt u aan het einde van ons bezoek een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs. Voor deze prijs worden alle werkzaamheden gedaan.

Betonnen dakpannen schoonmaken alleen zinvol inclusief impregneren

In de offerteprijs nemen wij om de dakpannen weer volledig water- en vuilafstotend te krijgen impregneren met een speciale dakpannencoating op. Anders hebben algen, mossen en roetdeeltjes vrij spel om in de poriën te dringen. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u van ons ook een maatwerk offerte voor betonnen dakpannen schoonmaken ontvangen? Raadpleeg dan de rubriek contact.