Dakpannen laten reinigen

Dakpannen laten reinigen door gecertificeerd dakdekker

H.D.R.T. Apeldoorn Arnhem Zwolle geeft uw dakpannen een duurzame facelift

Steeds meer woningeigenaren in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle kiezen voor dakpannen laten reinigen. Niet alleen wordt dit gedaan wanneer een dak vol met algen, mossen en zwarte aanslag zit. Dakpannen gaan bovendien tot wel twee keer langer mee wanneer u ze periodiek laat schoonmaken en impregneren. Wat in elk geval vaststaat is, dat professioneel dakpannen laten reinigen absoluut een lucratieve investering is.

Alleen dakpannen laten reinigen zorgt voor een tijdelijke facelift

Na 10 tot 20 jaar zult u gaan zien, dat de dakpannen op uw woning er grauw beginnen uit te zien. Ook zult u een toenemend aantal algen. mossen en zwarte aanslag gaan ontdekken. Hoe u het ook went of keert een dergelijk pannendak ontsiert uw woning. U kunt uw dakpannen laten reinigen door de specialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn op basis van stoomreinigen. Wanneer u dit heeft laten doen, dan ziet uw pannendak er weer als nieuw uit. Uw pannendak heeft als het ware een facelift gekregen. Veel mensen die uw woning zien zullen denken, dat u er een nieuw pannendak op heeft laten leggen.

Dakpannen laten reinigen en impregneren zorgt voor een duurzame facelift

Toch bent u er als woningeigenaar nog niet, wanneer u alleen uw dakpannen heeft laten reinigen. Weliswaar zien uw dakpannen er ogenschijnlijk als nieuw uit, echter schijn bedriegt. Na 10 tot 20 jaar ontstaan er in de waterafstotende toplaag van uw dakpannen slijtageplekken. Op deze plaatsen ontstaan algen, mossen en roetaanslag. Wanneer u de waterafstotende toplaag niet herstelt met een professioneel impregneermiddel, dan zitten uw dakpannen binnen afzienbare tijd weer vol met algen en mossen. Een duurzame oplossing is het laten aanbrengen van een professioneel impregneermiddel. Uw dakpannen kunnen dan weer voor een periode van 10 tot 20 jaar hun werk doen.

Dakpannen laten reinigen en impregneren in Apeldoorn Arnhem Zwolle?

Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek wanneer u wilt weten wat dakpannen laten reinigen en impregneren precies kost. Voor het maken van een afspraak op locatie raadpleegt u de rubriek contact.