Dakpannen reinigen Arnhem

Dakpannen reinigen Arnhem verlengt levensduur dak

Gecertificeerd dakdekker voor Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Steeds vaker zien wij, dat er een groene- en zwarte aanslag op de dakpannen van woonhuizen en bedrijfspanden zichtbaar wordt. De groene aanslag bestaat uit algen en mossen. Deze kunnen zich steeds beter ontwikkelen naarmate de dakpannen ouder worden, omdat dakpannen in de loop der tijd steeds poreuzer worden. Wanneer dit het geval is kunnen minuscule worteltjes in de dakpannen binnen dringen en voor scheurtjes en lekkages gaan zorgen. De zwarte aanslag die we steeds vaker zien zorgt, in combinatie met zure regen, voor een chemische reactie die een versnelde slijtage tot gevolg kan hebben. Om dit te voorkomen dan wel te verhelpen adviseren wij u om voor professioneel dakpannen reinigen Arnhem te kiezen.

Laat dakpannen reinigen Arnhem door een dakdekkersbedrijf doen

Neem geen onnodige risico’s en laat dakpannen reinigen beslist door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek doen. Dakpannen reinigen dient niet alleen zorgvuldig, maar ook met speciale apparatuur te worden gedaan. Anders ontstaat er onherroepelijk schade aan uw dakpannen en dat is wel het laatste waar u op zit te wachten. Wij huiveren dan ook wanneer wij zien dat ‘handige’ doe-het-zelvers met een hoge druk spuit bezig zijn om een dak schoon te maken. Gevolg: Maar al te vaak zien wij dat een dakdekker binnen enkele dagen bezig is om de aangebrachte schade te herstellen.

Dakpannen reinigen in de regio’s Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle bieden wij zowel dakpannen reinigen als gevelreiniging aan. Op een milieuvriendelijke wijze worden door onze gecertificeerde dakdekker algen, mossen en zwarte aanslag van uw dakpannen verwijderd. Nadat hij dit gedaan heeft, controleert hij globaal of er dakpannen in uw dak zitten die gescheurd zijn door aanslag, algen en mossen. Indien u dat wenst vervangt hij deze dakpannen. Het is per slot van rekening zijn dagelijkse vak. Nadat de dakpannen gereinigd zijn kunnen wij deze eventueel ook voorzien van een duurzame coating en/of een andere kleur geven. Op verzoek geven wij u hier graag meer informatie over.

Wilt u een maatwerk offerte voor dakpannen reinigen Arnhem ontvangen? Neem dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact.