Dakpannen zwart glanzend

Dakpannen zwart glanzend maken Apeldoorn Arnhem Zwolle

Kies voor professionele dakcoating altijd voor een gecertificeerd dakdekker

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek is een gecertificeerd en allround dakdekkersbedrijf dat haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. De afgelopen jaren zien we een forse toename van aanvragen voor professionele dakcoating in plaats van impregneren. In het bijzonder krijgen wij vragen of het mogelijk is om bestaande dakpannen zwart glanzend te maken. In principe is dat mogelijk. Echter om een maatwerk offerte af te kunnen geven zullen wij eerst het dak en in het bijzonder de actuele staat van de dakpannen en het dakbeschot moeten inspecteren. Om deze reden maken wij een afspraak met u.

Kunnen wij ook uw dakpannen zwart glanzend maken?

Om u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden voor het reinigen en het zwart glanzend maken van uw dakpannen komt de eigenaar op afspraak uw pannendak onderzoeken. Hij kijkt steekproefsgewijs naar de conditie van uw dakpannen, het dakbeschot en de panlatten. Wanneer er geen onregelmatigheden worden geconstateerd brengt hij het te reinigen dak qua oppervlakte in kaart en wordt tevens door hem een calculatie gemaakt voor het duurzaam aanbrengen van de zwarte glanzende coating. Aansluitend ontvangt u dan van hem een maatwerk offerte voor het reinigen van uw dakpannen en de dakpannen zwart glanzend maken. U weet dan van tevoren wat de vaste all-in prijs is.

Prijs maatwerk akkoord dan plannen we direct een datum voor u in

Wanneer u akkoord bent met de maatwerk offerte dan wordt in overleg met u een datum ingepland wanneer wij gaan starten met de werkzaamheden. Het enige voorbehoud dat wij moeten maken zijn de weersomstandigheden die voor vertraging kunnen zorgen. Onze gecertificeerde dakdekkers kunnen uw dakpannen niet duurzaam zwart glanzend maken wanneer het regent of sneeuwt. Bent u nieuwsgierig hoe hoog de investeringskosten zijn voor dakpannen zwart glanzend maken nadat deze zijn gereinigd? Raadpleeg dan voor een maatwerk offerte de rubriek contact.