Pannendak reinigen

Pannendak reinigen Apeldoorn met SteamPlus 2.0

Met stoom van 150° verwijderen wij vuil, algen, mossen en zwarte aanslag

Duurzaam een pannendak reinigen zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen en/of chemicaliën kan vooralsnog alleen met de SteamPlus 2.0. Met dit geavanceerde apparaat, dat bestemd is voor professioneel gebruik, kan een ervaren dakdekker al het vuil tot in de poriën van de dakpannen verwijderen. De SteamPlus 2.0 is namelijk in staat om een stoom temperatuur tot wel 150° te realiseren, die met een werkdruk tot maar liefst 250 Bar op de dakpannen wordt gespoten. Door dit op een specifieke wijze te doen worden alle algen, mossen en zwarte aanslag verwijderd. Het uiterlijk van uw dakpannen ziet er dan ogenschijnlijk weer als nieuw uit. Schijn bedriegt echter.

Weliswaar hebben de dakpannen na het pannendak reinigen hun oorspronkelijke kleur teruggekregen, omdat alle aanslag inclusief algen en mossen zijn verwijderd. Echter zijn er in de waterafstotende toplaag in de loop der tijd ongetwijfeld meerdere zwakke plekken ontstaan, die met een impregneermiddel hersteld moeten worden. Wij adviseren onze opdrachtgevers daarom na het pannendak reinigen altijd voor dakpannen impregneren te kiezen.

Aantrekkelijke combinatieprijs pannendak reinigen en impregneren

Voor opdrachtgevers hebben wij het extra aantrekkelijk gemaakt om zowel voor pannendak reinigen als impregneren te kiezen. Wanneer u van plan bent om als woningeigenaar uw pannendak te laten stoomreinigen en impregneren, vraag dan beslist een prijs aan bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om uw dak in kaart te brengen. Als onze dakdekker dat gedaan heeft ontvangt u een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs.

U weet dan precies wat de kosten zijn en wordt dan achteraf niet geconfronteerd met extra kosten. Gaat u met de offerte akkoord, dan maken wij in overleg met u een afspraak wanneer wij met de werkzaamheden zullen starten. Vanzelfsprekend ontvangt u op al onze werkzaamheden garantie, want als gecertificeerd dakdekker staan wij achter de kwaliteit van het door ons geleverde werk.

Offerte pannendak reinigen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle ontvangen?

Woont u in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle en wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor uw pannendak reinigen inclusief impregneren? Neem dan voor een maatwerk offerte contact met ons op.