Dakpannen coaten of vervangen

Dakpannen coaten of vervangen Apeldoorn Arnhem Zwolle

Uw dak toekomstbestendig maken door isolatie toe te passen

De waarde van uw pand verhogen door te investeren in uw dakpannen is een slimme zet. Maar het is wel een lastige keuze waar u voor staat, wilt u uw dakpannen coaten of vervangen? Bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek begrijpen wij dit dilemma en wij willen graag uitleggen hoe de opties zich tot elkaar verhouden. Allereerst is het belangrijk dat wij op locatie de dakpannen inspecteren. Wij kunnen dan pas beoordelen of het zinvol is om de dakpannen te coaten.

Het kan zijn dat uw dakpannen daar niet geschikt voor zijn of in een dergelijke staat verkeren dat vervangen de beste optie is. Kostentechnisch willen wij het beste voor de klant, dan pas weten wij of dakpannen coaten of vervangen het meest rendabel is.

Hendriks Dak- en Reinigingstechniek, al jarenlang uw betrouwbare partner

Ons bedrijf is gevestigd in Apeldoorn. Al jarenlang zijn wij bezig om de klant zo goed mogelijk te helpen in de regio Apeldoorn. Ook zijn wij actief in Nijmegen, Arnhem en Zwolle. Bent u woonachtig in of rond een van deze steden, neem dan contact met ons op. Omdat Hendriks Dak- en Reinigingstechniek een klein bedrijf is, zijn wij snel en flexibel. Wij leveren uitstekend werk voor de beste prijs. Wij denken graag met de klant mee en doen dat stapje extra.

Uw dak vereist maatwerk

Ons bedrijf levert maatwerk. Zowel dakpannen coaten of vervangen is een ingrijpende klus aan uw huis of bedrijfspand. Wij begrijpen goed dat u de overlast tot het minimum wil beperken en op dat gebied staan wij in onze kracht. Van tevoren wordt met u doorgesproken hoe het hele proces in zijn werk gaat. Bij ons krijgt u het totaalpakket, geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Wij werken uitsluitend met maatwerk offertes, want alle werkzaamheden vereisen hun eigen aanpak. Hiermee zijn wij niet alleen doelgericht maar ook transparant.

Wilt u meer weten over ons bedrijf, kijk dan op onze website www.hendriks-dak-en-geveltechniek.nl. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 – 21 62 50 71 of stuur een mail om een offerte op te laten maken. Uw dakpannen coaten of vervangen doen wij met passie en gedrevenheid.