Dakpannen reinigen

Dakpannen reinigen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Professioneel uw dakpannen laten reinigen op een milieuvriendelijke wijze

Steeds meer particulieren en bedrijven schakelen ons in voor dakpannen reinigen én gevel reinigen. Zeker wanneer u er voor gekozen heeft om zowel de gevel als de dakpannen van uw woning of bedrijfspand te laten reinigen, ziet uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit. Dit valt helemaal op, wanneer er sprake is van een geschakelde of rijtjeswoning. Uw woning valt dan in de positieve zin van het woord op. Het lijkt alsof uw woning opnieuw gebouwd is.

Wanneer u de werkzaamheden door een professioneel dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek laat verrichten, dan kunt u de werking en de levensduur van uw dak en gevel aanzienlijk verlengen. U kunt na het dakpannen reinigen de pannen van een waterafstotende coating laten voorzien. Hierdoor krijgen de dakpannen niet alleen hun optimale werking terug, maar kunnen mossen en algen zich vrijwel niet hechten aan uw dakpannen. Wat de levensduur van uw dakpannen ten goede komt. Deze behandeling kunt u ook toepassen bij de gevels van uw woning.

SteamPLUS® 2.0 voor professioneel dakpannen reinigen

Voor professioneel gevel- en pannen reinigen hebben Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle de SteamPLUS® 2.0 aangeschaft. Deze professionele steamers stellen onze ervaren specialisten in staat om dakpannen en gevels met een enorme hoeveelheid stoom met een werkdruk tot 250 bar te reinigen. Hierdoor kunnen wij (atmosferische) vervuiling, graffiti, kauwgom, verflagen zonder reinigingsmiddelen en zonder beschadiging verwijderen. Nadat onze specialisten de ‘grauwsluier’ van uw dakpannen en gevels hebben verwijderd bestaat de mogelijkheid om zowel uw dakpannen als gevels te laten voorzien van een speciale beschermende coating. Hierdoor krijgen uw dakpannen en de stenen van uw gevels hun waterafstotende werking weer volledig terug. Ons advies is om na het dakpannen reinigen hier altijd voor te kiezen.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor dakpannen reinigen?

Dakpannen reinigen is goedkoper dan de meeste mensen en bedrijven denken. Bovendien verlengt u de levensduur van uw dakpannen aanzienlijk. Wilt u vrijblijvende maatwerk offerte van ons ontvangen? Raadpleeg dan de rubriek contact