Dakpannen reinigen Apeldoorn

Dakpannen reinigen Apeldoorn verlengt levensduur van uw dak

Hendriks Dak & Reinigingstechniek Apeldoorn voor reinigen & coaten dakpannen

Wanneer u goed op let, dan zult u zien dat steeds meer woningeigenaren kiezen voor dakpannen reinigen Apeldoorn in combinatie met het aanbrengen van een beschermde coating. Wanneer onze gecertificeerde specialisten bij een woning begonnen zijn met dakpannen reinigen, dan kunt u de volgende dag uw ogen haast niet geloven wanneer u langs dezelfde woning voorbijrijdt. In een tijdbestek van nog geen 24 uur lijkt er een compleet nieuw dak gelegd te zijn.

Wanneer een eigenaar ook gekozen heeft voor professionele gevelreiniging, dan denken veel mensen dat er een totaal nieuwe woning is gebouwd. De woning heeft een complete metamorfose ondergaan en ziet er weer uit als toen deze door het bouwbedrijf werd opgeleverd. Het is in een wijk een echte eyecatcher geworden.

Dakpannen reinigen en voorzien van een beschermde coating laag

Voor het behoud van uw woning is het een vereiste dat uw dak waterdicht is. Daarom is het ook zo belangrijk dat u de dakpannen van uw woning laat schoonmaken wanneer zich een groene aanslag gaat vormen op uw dakpannen. Zeker in een bosrijke regio als Apeldoorn zien we dit vrij snel ontstaan. Daarnaast zien we, als gevolg van uitlaatgassen en zure regen, in de loop der tijd een grijze aanslag ontstaan op stenen en dakpannen.

Het is belangrijk dat u de groene aanslag op tijd laat verwijderen, omdat deze bestaat uit algen en mossen die groeien op uw dakpannen. De kracht van de kleine worteltjes kan op termijn zorgen voor scheurtjes en lekkages. Periodiek dakpannen reinigen Apeldoorn door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Reinigingstechniek Apeldoorn is daarom aan te raden.

Hetzelfde geldt voor de grijze aanslag op de gevels van uw woning. Wanneer deze aanslag zich in combinatie met algen en mossen hecht op uw gevels, dan ontstaat een chemische reactie die voor kleine scheurtjes en op termijn voor lekkages gaat zorgen. Ons advies is dan ook om te kiezen voor zowel dakpannen reinigen als gevels reinigen. Wanneer u hiervoor kiest, dan levert u dit een aantrekkelijke korting op omdat we beide werkzaamheden kunnen combineren.

Nadat het dakpannen reinigen en gevels reinigen is afgerond adviseren wij u om coating aan te laten brengen die zowel uw dakpannen als gevels voor langere tijd beschermd. Wij durven te stellen, dat een woning waarvan zowel de dakpannen als gevels zijn gereinigd een aanzienlijke meerwaarde oplevert.

Vrijblijvende prijsopgave voor dakpannen reinigen Apeldoorn?

Hendriks Dak & Reinigingstechniek is een gecertificeerd allround dakdekkersbedrijf in Apeldoorn, dat ook gespecialiseerd is in dakpannen reinigen en gevels reinigen in de regio Apeldoorn. Wij komen graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende maatwerk offerte. Voor onze contactgegevens raadpleegt u de rubriek contact.