Reinigen dakpannen

Reinigen dakpannen levert in meerdere opzichten geld op

Levensduur dakpannen verdubbelt en waarde woning neemt toe

De titel van deze pagina lijkt haast te mooi voor woorden, maar toch is het zo. Wanneer u eens in de 10 tot 20 jaar voor reinigen dakpannen kiest in combinatie met gevel reinigen, dan neemt de waarde van uw woning toe én kan de levensduur van uw dakpannen in veel gevallen zelfs verdubbelen. Wij lichten dit onderstaand graag toe.

Reinigen dakpannen in combinatie met gevel reinigen

Zoals de inleiding van dit artikel al aangeeft gaan nieuwe dakpannen een mensenleven lang mee, wanneer u deze eens in de 10 tot 20 jaar een grote onderhoudsbeurt laat geven door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek uit Apeldoorn. Wanneer u dat op tijd laat doen, dan krijgen de worteltjes van algen en mossen geen kans om zich te hechten aan de dakpannen. De minuscule worteltjes kunnen dan niet naar binnen dringen en voor scheurvorming gaan zorgen met alle gevolgen van dien.

Dat geldt ook voor de zwarte aanslag in combinatie met zure regen. Door op tijd voor reinigen dakpannen te kiezen en deze van een water- en vuilafstotende coating te voorzien blijven uw dakpannen in topconditie en zijn lekkages uitgezonderd calamiteiten een utopie.

Niet alleen gaan uw dakpannen een mensenleven lang mee, wanneer u ze periodiek laat schoonmaken en voorzien van een nieuwe coating. Uw dak ziet er na een grote beurt als nieuw uit. Zeker wanneer u in een rijtje woont of onderdeel van een 2/1 kap bent valt uw woning in de positieve zin van het woord op. Dit is helemaal het geval wanneer u ook de gevel van uw woning laat reinigen door een gevelspecialist als H.D.R.T. Uw woning ziet er na het reinigen dakpannen en reinigen gevels als nieuw uit! Dat betaalt zich, wanneer u van plan bent om uw woning te verkopen, direct uit. Uw woning wordt verkocht voor een hogere prijs.

Wilt u weten wat reinigen dakpannen Apeldoorn Arnhem kost?

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wij werken met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Wanneer u wilt weten wat het reinigen dakpannen kost, komen wij altijd voor een vrijblijvende offerte bij u langs. Nadat wij alles in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons direct een schriftelijke offerte. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact .