Betonpannen reinigen

Betonpannen reinigen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

De gecertificeerde dakdekkers van H.D.R.T. kunnen u snel helpen

Schakel voor duurzaam betonpannen reinigen altijd een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn in. U heeft dan de zekerheid, dat het reinigen van de betonpannen dusdanig grondig en professioneel wordt uitgevoerd, dat het impregneermiddel tot in de poriën van de dakpannen kan binnendringen. Kortom een garantie voor 10 tot 20 jaar bescherming tegen regen, wind en een groot aantal andere weersomstandigheden.

Waarom is periodiek betonpannen reinigen zo belangrijk?

Wanneer u betonpannen reinigen achterwege laat, dan krijgen algen en mossen vrij spel wanneer regen, vorst, wind en zon erin geslaagd zijn om slijtageplekken in de waterafstotende toplaag te maken. Algen en mossen zoeken juist deze zwakke plekken in de toplaag op, omdat de minuscule worteltjes via de poriën van de betonpannen aan voedsel en vocht kunnen komen. Op den duur zorgt dit voor schade aan de betonpannen. Daarom is het belangrijk om voor periodiek betonpannen reinigen te kiezen. Niet alleen voorkomt u schade aan uw pannen, maar ook verlengt u de levensduur van uw pannen met meer dan de helft.

Waarom na betonpannen reinigen altijd impregneren of coaten?

Betonpannen reinigen dient altijd in combinatie met impregneren of coaten te gebeuren. Wij leggen dit graag aan u uit. Voor professioneel pannen reinigen maken wij gebruik van de SteamPLUS 2.0. Deze geavanceerde stoomreiniger is ontwikkeld voor professioneel gebruik en werkt uitsluitend op basis van water (stoom van 150º) waarmee we met een variabele druk tot 250 BAR al het vuil en alle organismen van de betonpannen verwijderen.

Wanneer we de betonpannen hebben gereinigd ziet het pannendak er weer als nieuw uit. Echter schijn bedriegt. Weliswaar zien de betonpannen er ogenschijnlijk weer als nieuw uit, maar de slijtageplekken in de waterafstotende toplaag liggen nu helemaal  bloot. De waterafstotende toplaag kunnen wij relatief eenvoudig voor u herstellen door een impregneermiddel aan te brengen. Na het aanbrengen van het impregneermiddel is de waterafstotende toplaag weer voor 10 tot 20 jaar hersteld. In plaats van te kiezen voor een impregneermiddel kan ook voor een kleurcoating gekozen worden. Wanneer u hiervoor kiest zijn uw betonpannen voor een vergelijkbare periode beschermd.

Maatwerk offerte betonpannen reinigen en impregneren ontvangen?

Wilt u op korte termijn een vrijblijvende maatwerk offerte inclusief all-in prijs ontvangen voor betonpannen reinigen? Raadpleeg dan de rubriek contact.