Dakpannen schoonmaken en impregneren

Dakpannen schoonmaken en impregneren Apeldoorn

Eens in de 10 tot 20 jaar is voldoende voor wonen zonder zorgen

Steeds meer woningeigenaren komen tot de ontdekking dat het in meerdere opzichten lucratief is om eens in de 10 tot 20 jaar voor dakpannen schoonmaken en impregneren te kiezen. Niet alleen zien uw dakpannen na een ‘grote beurt’ er weer als nieuw uit hetgeen de uitstraling en de waarde van uw woning ten goede komt.

Ook zult u van de dakdekkers te horen krijgen, dat uw dakpannen in topconditie zijn en op deze wijze zonder problemen nog lange tijd mee kunnen gaan. Uitgezonderd wanneer zich een calamiteit als een zware storm voordoet, maar in dat geval kunt u zonder problemen een beroep doen op uw schadeverzekering. Kortom u heeft ervoor gezorgd, dat de kans op problemen met uw dakpannen zo goed als verwaarloosbaar is.

Dakpannen schoonmaken en impregneren overdreven?

Veel woningbezitters vinden het ronduit overdreven om elke 10 tot 20 jaar voor dakpannen schoonmaken en impregneren te kiezen. Dat horen onze gecertificeerde dakdekkers vaak wanneer zij een pannendak aan het schoonmaken zijn in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. Een schoongemaakt dak ziet er weliswaar als nieuw uit, maar dat is dan ook alles volgens critici. Wat men echter vergeet is, dat dakpannen zwaar te lijden hem van weersinvloeden. Ze worden steeds poreuzer, gaan scheuren en verliezen hun waterafstotende werking.

Gevolg lekkages en vaak een aanzienlijke gevolgschade die vrijwel nooit vergoed wordt door uw verzekeringsmaatschappij. U heeft namelijk nagelaten onderhoud te plegen. Wanneer onze dakdekkers de dakpannen schoongemaakt hebben en voorzien van een duurzame impregneercoating zijn uw dakpannen weer water- en vuilafstotend. De kans op een lekkage is vrijwel te verwaarlozen.

Maatwerk offerte ontvangen dakpannen schoonmaken en impregneren?

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Reinigingstechniek kunt u voor dakpannen schoonmaken en impregneren inschakelen, wanneer u woont in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. Voor het aanvragen van een maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact.