Dakpannen schoonmaken

Dakpannen schoonmaken verdient zich snel terug

Schoonmaken levert alleen maar voordelen op

Veel eigenaren van woningen en bedrijfspanden hebben nog nooit voor dakpannen schoonmaken gekozen. Wanneer wij navragen waarom zij dat nog nooit hebben laten doen is vrijwel altijd het standaard antwoord, dat men niet wist dat dit ook bij het onderhoud van een woning of bedrijfspand hoort. Van een misplaatste kostenbesparing is dus absoluut geen sprake. Voor de brancheorganisatie van gecertificeerde dakdekkersbedrijven ligt hier een schone taak om eigenaren van woningen en bedrijfspanden hierop te attenderen.

Voordelen professioneel dakpannen schoonmaken Apeldoorn Arnhem

Professioneel pannen schoonmaken door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek levert een groot aantal voordelen op. Om u inzicht te verschaffen hebben wij onderstaand enkele van deze voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Levensduur van uw dakpannen wordt met tientallen jaren verlengd
  • Weinig tot geen gescheurde dakpannen
  • Geen problemen met uw nokvorstpannen
  • Geen lekkages wanneer u na dakpannen schoonmaken ook voor coating kiest
  • Geen verstopte dakgoten of regenwaterafvoeren door mos
  • Uw dak ziet er zeker de eerste jaren weer als nieuw uit
  • Een schoongemaakt dak zorgt bij verkoop voor een aanzienlijke meeropbrengst. Wanneer u ook de gevels laat schoonmaken zorgt dit voor een forse meeropbrengst

Bovenstaand overzicht is verre van compleet, maar laat u zien hoe groot de positieve effecten zijn wanneer u voor professioneel dakpannen schoonmaken kiest.

Voor gevels en pannen schoonmaken moet u beslist bij H.D.R.T. zijn

Zoals al eerder aangegeven is Hendriks Dak en Reinigingstechniek een gecertificeerd bedrijf dat kwalitatieve dakwerken en geveltechnieken aanbiedt. Wij doen dit in vier regio’s te weten: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Om duurzaam te kunnen profiteren van dakpannen schoonmaken adviseren wij u om na het schoonmaken uw dakpannen te laten impregneren. Neem voor een maatwerk offerte met een vaste all-in prijs contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact .