Dakpannen schoonmaken kosten

Dakpannen schoonmaken kosten Apeldoorn Arnhem Zwolle

De all-in prijs die wij berekenen hangt af van de conditie van uw dakpannen

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een allround bedrijf dat gecertificeerde diensten aanbiedt in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Een van de diensten die wij aanbieden is het duurzaam schoonmaken van dakpannen. Regelmatig worden wij dan ook benaderd met de vraag wat de dakpannen schoonmaken kosten die wij berekenen. Dit hangt volledig af van de conditie en leeftijd van uw dakpannen en of u al eerder uw dakpannen heeft laten schoonmaken en behandelen.

Uw dakpannen hoeven uitsluitend  schoongemaakt te worden

Als gecertificeerd bedrijf werken wij met vaste all-in prijzen, zodat u als klant exact weet wat de eventuele dakpannen schoonmaken kosten zijn. Om deze reden komt de eigenaar op afspraak bij u  langs om de conditie van de dakpannen te onderzoeken en de oppervlakte van het dak dat gereinigd moet worden in kaart te brengen. Wanneer blijkt, dat de staat van uw dakpannen nog dermate goed is dat schoonmaken volstaat, ontvangt u van hem een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs voor het schoonmaken van uw dakpannen.

Dakpannen schoonmaken inclusief impregneren

Blijkt tijdens het onderzoek op locatie dat uw dakpannen zijn aangetast door algen, mossen en een combinatie van zure regen en roetdeeltjes, dan zullen uw dakpannen ook voorzien moeten worden van een nieuwe waterafstotende toplaag. Anders zullen uw dakpannen op termijn vocht gaan doorlaten. Uw dakbeschot zal dan, zonder dat u het merkt, worden aangetast en voordat u het weet krijgt u te maken met forse schade. Om de waterafstotende toplaag van uw dakpannen weer in topconditie te brengen moet deze geïmpregneerd worden met een professioneel impregneermiddel. U ontvangt na de dakinspectie dan een opgave van de dakpannen schoonmaken kosten inclusief impregneren.

Wilt u weten wat de exacte dakpannen schoonmaken kosten van uw woning zijn? Neem dan voor een maatwerk offerte contact met ons op.