Pannendak schoonmaken

Pannendak schoonmaken voor wonen zonder zorgen

Periodiek onderhoud zorgt dat uw dak een leven lang mee gaat

Een pannendak schoonmaken hoeft slechts eens per 10 tot 20 jaar te gebeuren om een leven lang zonder problemen te kunnen wonen. Het grote verschil in jaren hangt af van de locatie waar uw woning of bedrijfspand staat en vanzelfsprekend de kwaliteit van uw dakpannen.

Laat uw pannendak schoonmaken door een erkend dakdekkersbedrijf

Een pannendak schoonmaken kunt u het beste vergelijken met een grote beurt van uw auto. Het grote verschil hiermee is, dat u uw pannendak slechts eens in de 10 tot 20 jaar een grote beurt moet laten geven en dat een goed onderhouden pannendak een leven lang mee kan gaan wanneer de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Als dakdekkersbedrijf voor de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle adviseren wij u om een pannendak schoonmaken uit te besteden aan een gecertificeerd dakdekkersbedrijf.

Een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek beschikt niet alleen over de kennis en het vakmanschap om dit voor u te doen, maar gebruikt uitsluitend A-merk materialen en vloeistoffen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Als opdrachtgever heeft u de zekerheid, dat uw dakpannen grondig worden gereinigd en voorzien van een coating die uw dakpannen optimaal water- en vuilafstotend maken. Omdat wij ook gevelspecialist zijn bestaat de mogelijkheid om ook uw gevels te laten schoonmaken en impregneren. Wanneer u hiervoor belangstelling heeft, dan kunnen wij u een aantrekkelijke combinatiekorting geven op deze werkzaamheden.

Een pannendak laten schoonmaken levert een meerwaarde woning op

Wanneer u zowel het dak als de gevels van uw woning laat schoonmaken en voorzien van een coating, dan ziet uw woning er weer als nieuw uit. Zeker wanneer u overweegt om binnen enkele jaren uw woning te gaan verkopen levert dit een meerwaarde op die uw investeringskosten royaal zal overstijgen. Woont u in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle dan bieden wij u graag een maatwerk offerte aan. Bent u hierin geïnteresseerd maak dan een vrijblijvende afspraak via de rubriek contact .