Dakpannen kleuren

Dakpannen kleuren geeft uw woning een facelift

Uw dakpannen worden dankzij de coating ook water- en vuilafstotend

Dankzij dakpannen kleuren vangt u niet 2 maar zelfs 4 spreekwoordelijk vliegen in een klap. Door uw dakpannen te laten kleuren door een gecertificeerd Dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle krijgen uw dakpannen niet alleen een frisse en moderne uitstraling. Zij worden tevens voor vele jaren water- en vuilafstotend en zorgen bij eventuele verkoop voor een gegarandeerde meeropbrengst. Dat laatste geldt wanneer het dakpannen kleuren door een gekwalificeerd dakdekkersbedrijf is gedaan.

Grote keuze dakcoating kleuren bij Hendriks Dak- en Reinigingstechniek

De speciale dakcoating die wij voor dakpannen kleuren gebruiken wordt gemaakt van zuiver acrylaat, dat in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar is. Denk hierbij aan mat, zijdeglans, hoogglans en superhoogglans. De kleurcombinaties waaruit u kunt kiezen voor dakpannen kleuren en coaten zijn:

* bruintinten * blauwtinten * grijstinten * groentinten * roodtinten * zwarttinten

Dakpannen coaten kan uitsluitend in combinatie dakpannen reinigen

Afhankelijk van de locatie van uw woning en de kwaliteit van uw dakpannen moeten uw dakpannen eens in de 12 tot 20 jaar een grote onderhoudsbeurt hebben. Wij staan er niet bij stil, maar dakpannen hebben veel te lijden onder weersinvloeden. Denk hierbij aan vorst, sneeuw, regen, hagel, wind en zon. In combinatie met algen en mossen slijten zij behoorlijk snel en worden zij steeds poreuzer. Niet voor niets zien ze er na 10 jaar al verweerd uit.

Door uw dakpannen te voorzien van een speciale (kleuren)coating worden zij weer water- en vuilafstotend. U kunt de speciale coating uitsluitend aanbrengen op een schone ondergrond. Vandaar dat het hoofdkantoor van dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn een aantrekkelijk combinatietarief voor haar klanten heeft samengesteld. Voor een maatwerk offerte nodigen wij u uit om een afspraak te maken via de rubriek contact .