Dakpannen oranje

Dakpannen oranje nodig? Wij helpen u graag!

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Zwolle helpt u aan een mooi dak

Is uw dak aan vervanging toe en bent u opzoek naar dakpannen oranje? Dan kunnen wij u helpen. Hendriks Dak en Reinigingstechniek Arnhem Apeldoorn is een gespecialiseerd bedrijf en werkt zeer nauwkeurig. Wij hanteren een all-in prijs, wat betekent dat u de producten én de uitvoering bij ons afneemt. Op deze manier kunnen wij een prijs maken waarin garantie zit en kunt u met een gerust hart de komende jaren weer vooruit met een mooi dak.

Heeft u een speciale wens of ‘oude’ pan die u wilt hebben?

Het kan gebeuren dat, als u een oud pand koopt, er dakpannen  op het pand zitten die niet meer in het standaard assortiment zitten als u gaat zoeken. Wij hebben daar een oplossing voor. Zoekt u bijv. dakpannen oranje en wijkt de kleur iedere keer weer af vanwege de leeftijd of stijl? U kunt dakpannen oranje in de juiste kleur coaten zodat u het verschil tussen oud en nieuw meer zichtbaar is.  Het mooiste is om natuurlijk uw hele pannendak te vervangen of te laten coaten zodat u er een geheel nieuwe uitstraling aan geeft.

Maar wij begrijpen ook dat u op bijvoorbeeld een historisch pand geen nieuwe dakpannen oranje laat leggen. Voor alles is een oplossing. Wij voeren ons werk uit in de volgende regio’s Apeldoorn, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Omdat wij ons nuttig maken in deze regio’s kunnen wij de prijs aantrekkelijk houden door de reiskosten binnen de perken te houden.

Welke diensten voeren wij allemaal uit?

Als allround en gecertificeerd  dak- en geveltechniek bedrijf  kunt u ons inschakelen voor alle dak- en gevelwerken. Onderstaand hebben wij enkele diensten: het verwijderen van viezigheid op de daken, het coaten van daken, het reinigen van gevels, graffiti verwijderen, het leggen van een nieuw pannendak, dakpannen oranje, grijs en andere kleuren, het isoleren van daken, impregneren, bitumineuze dakbedekking vernieuwen, lood- en zinkwerk, lekkages verhelpen.

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is bereikbaar van 07:00 – 20:00 uur. Bij spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Voor onze contactgegevens raadpleeg de rubriek contact.