Dakpannen coaten prijs

Dakpannen coaten prijs Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Uw pannendak is na het coaten weer waterafstotend en ziet er als nieuw uit

Uw huidige pannendak is zo’n 20 jaar oud en zal binnen afzienbare tijd aan haar tweede grote onderhoudsbeurt toe zijn. Op de vale dakpannen ziet u namelijk steeds meer algen en mossen groei. De uitstraling van uw dak doet afbreuk aan uw woning. Hier is een oplossing voor. U kunt uw dakpannen duurzaam in elke kleur laten coaten en uw dak volledig transformeren tot de eyecatcher van uw woning. Voor de dakpannen coaten prijs hoeft u het beslist niet te laten.

Zeker niet wanneer u het coaten van de pannen combineert met de grote onderhoudsbeurt. In plaats van voor een transparant impregneermiddel kunt u ook voor een gekleurde impregneer coating kiezen. Op deze wijze slaat u twee vliegen in een klap.

Meerwaarde woning overstijgt royaal de dakpannen coaten prijs

Zoals in de bovenstaande alinea aangegeven hoeft u niet bang te zijn voor de dakpannen coaten prijs. Zeker niet, wanneer u deze afzet tegen de gegarandeerde meerwaarde van uw woning na het coaten. Deze overstijgt de hoogte van uw investering royaal. Laat u overigens wel goed adviseren welke kleur het beste bij uw woning past. Een verkeerde kleurkeuze kan niet voor het beoogde resultaat zorgen. Indien gewenst kunt u altijd een beroep doen op de eigenaar van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn. Hij weet welke kleuren wel en vooral welke kleuren niet bij een woning passen.

Dakpannen coaten een goed alternatief voor dakpannen vervangen

Wanneer u overweegt om uw dakpannen van een kleurcoating te voorzien is het belangrijk dat de actuele kwaliteit van uw dakpannen dit toestaat. Wanneer u ons in de gelegenheid stelt om een offerte uit te brengen komen wij op afspraak bij u langs om dit te onderzoeken. Wanneer blijkt dat dit mogelijk is in combinatie met een grote onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een maatwerk offerte. In deze maatwerk offerte is dus de dakpannen coaten prijs opgenomen. U weet bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek dus exact waar u aan toe bent. Wanneer u met deze maatwerk offerte akkoord bent plannen we een datum in wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Wilt u graag weten wat de dakpannen coaten prijs is voor uw dak, zodat dit er weer als nieuw uit komt te zien? Raadpleeg dan voor het maken van een afspraak de rubriek contact.