Buitengevel impregneren

Buitengevel impregneren Apeldoorn Arnhem Zwolle Nijmegen

Bel voor een maatwerk offerte Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn

Wanneer er op de gevels van uw woning een versterkte groei van algen en mossen in combinatie met zwarte en donkere plekken is ontstaan, dan is het de hoogste tijd dat u actie onderneemt. Dit wijst er namelijk op, dat er slijtageplekken in delen van de waterafstotende toplaag zijn ontstaan. Om hier zeker van te zijn adviseren wij u te laten onderzoeken of buitengevel impregneren inderdaad nodig is. U kunt hiervoor het beste een gecertificeerd gevelspecialist als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn inschakelen. Wanneer uit het onderzoek blijkt dat dit inderdaad het geval is, dan ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs.

Onze gevelspecialisten reinigen met een geavanceerde stoomreiniger

In tegenstelling tot reguliere gevelspecialisten maken wij gebruik van de geavanceerde stoomreiniger SteamPLUS 2.0 die bestemd is voor professioneel gebruik. Zie voor de werking van de SteamPLUS 2.0 YouTube. Testen tonen aan dat stoomreinigen op afstand de beste resultaten geeft. Gevelstenen worden zelfs tot in de poriën gereinigd. De ideale ondergrond voor duurzaam buitengevel impregneren.

Maatwerk offerte buitengevel impregneren is inclusief reinigen

Een gecertificeerd dak- en gevelspecialist als Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle werkt volgens strikte kwaliteitsrichtlijnen. Vakmanschap, kwaliteit en transparantie staan centraal. Om deze reden bieden wij buitengevel impregneren bij voorkeur inclusief gevelreiniging aan. Waarom zult u wellicht denken? Impregneer hecht zich uitsluitend duurzaam op een brandschone ondergrond. Aangezien wij voor kwaliteit gaan impregneren wij geen buitengevels die niet geïmpregneerd zijn. Wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn voor gevel reinigen inclusief buitengevel impregneren? Neem dan met ons contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie. U krijgt dan een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs van ons.