Muur impregneermiddel

Muur impregneermiddel voor professioneel gebruik

Maakt buitenmuren duurzaam waterafstotend en vuilafstotend

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dakdekker en gevelspecialist die actief is in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Bij ons kunt u als particulier of bedrijf terecht voor alle dakwerken die verricht kunnen worden op zowel platte als hellende daken. U moet dan denken aan dak reparaties, plaatsen lichtkoepels en dakramen, nokvorsten repareren, lood- en zinkwerken, schoorsteen renovatie tot dakgoten vernieuwen. Omdat binnen ons team uitsluitend gekwalificeerde dakdekkers werkzaam zijn bieden wij op al onze dakwerken een garantie aan van maar liefst 10 jaar!

Onze gevelspecialist gebruikt een A-merk muur impregneermiddel

Ook onze gevelspecialist werkt volgens hoge kwaliteitseisen die wij aan ons werk stellen. Voor het reinigen van een muur kan hij beschikken over geavanceerde apparatuur, zoals de SteamPlus® 2.0. Hiermee is het mogelijk om zonder chemicaliën uw buitenmuur grondig te kunnen reinigen. Dit is een eis van de fabrikant om uw buitenmuur met zijn A-merk muur impregneermiddel te kunnen impregneren, zodat deze voor vele jaren weer duurzaam waterafstotend is. Een prettige bijkomstigheid van dit A-merk impregneermiddel is, dat uw muren ook vuilafstotend worden. Het impregneermiddel, dat wij gebruiken, wordt uitsluitend geleverd aan gevelspecialisten, die werken volgens de strenge richtlijnen van de fabrikant. Zo kan de werkzaamheid van het muur impregneermiddel gegarandeerd worden.

Elke buitenmuur heeft een periodieke onderhoudsbeurt nodig

Als consument kunt u er vanwege budgettaire redenen voor kiezen om zelf de periodieke onderhoudsbeurt uit te voeren. Bedenk wel, dat een muur impregneermiddel pas duurzaam werkt, wanneer ook alle poriën in de muurstenen grondig zijn schoongemaakt. Pas dan kunt u een muur impregneermiddel aan gaan brengen. Gaat u voor zekerheid en vakmanschap. Neem dan voor een maatwerk offerte inclusief vaste all-in prijs contact met ons op.