Gevel impregneren kosten

Gevel impregneren kosten zijn inclusief gevel reinigen!

Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek ontvangt u vooraf een maatwerk offerte

Wij worden regelmatig benaderd met de vraag wat bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn de gevel impregneren kosten zijn. Hier kunnen wij u pas een antwoord op geven, wanneer wij de gevel(s), die eventueel geïmpregneerd moeten worden, hebben gezien en onderzocht. Hier kunnen qua prijs nogal veel verschillen in zitten. In sommige situaties is de conditie van de gevels zo slecht, dat wij u geen maatwerk offerte voor gevel impregneren aan kunnen bieden. U moet dan denken aan voegen die voor een groot deel versleten zijn of gevels waarvan sommige gevelstenen zelfs vervangen moeten worden.

Maatwerk offerte voor gevel reinigen en gevel impregneren

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dakdekker en gevelspecialist, die in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle haar diensten aanbiedt. Omdat wij een gecertificeerd bedrijf zijn werken wij volgens strakke en transparante richtlijnen. Per slot van rekening heeft u als klant van tevoren recht te weten waar u aan toe bent. Vandaar dat wij werken met maatwerk offertes met all-in prijzen en niet met losse gevel impregneren kosten.

Om een gevel duurzaam te kunnen impregneren moet deze eerst met stoom worden gereinigd. Hier hebben onze specialisten geavanceerde apparatuur voor beschikbaar. Voor het reinigen maken zij gebruik van de SteamPlus® 2.0. Dit geavanceerde apparaat reinigt de gevel met stoom van 150° en een druk die op kan lopen tot wel 250 BAR. Zo weten we zeker, dat er geen resten van algen, mossen, roetdeeltjes en vuil in de poriën van de gevelstenen blijven zitten. Wanneer de gevel is opgedroogd kan de impregneer coating worden aangebracht en dan volledig haar werk doen. Als gecertificeerde gevelspecialist kunnen wij u dan garanderen dat uw gevel voor vele jaren water- en vuilafstotend is.

Bent u benieuwd wat uw gevel reinigen en gevel impregneren kosten zijn?

Wij nodigen u vriendelijk uit om voor een vrijblijvende offerte gevel reinigen en gevel impregneren contact met ons op te nemen. U weet dan binnen enkele dagen hoe laag de gevel reinigen en gevel impregneren kosten zijn.