Huis impregneren

Huis impregneren kan alleen na grondige reiniging

H.D.R.T. gebruikt SteamPLUS® 2.0 hogedruk stoomreiniging techniek

Periodiek uw huis impregneren zorgt ervoor dat uw buitenmuren en dakpannen in topconditie blijven en dat uw huis er als nieuw uit blijft zien. Dit voorkomt onnodige kosten voor het repareren van lekkages en wellicht nog interessanter zorgt dit voor een gegarandeerde meeropbrengst bij eventuele verkoop van uw huis. Kortom periodiek onderhoud betaalt zich in meerdere opzichten terug.

Hoe vaak moet u uw huis impregneren?

Een concrete periode valt niet aan te geven, omdat dit per woning sterk verschilt. Globaal kan gesteld worden dat een woning impregneren eens in de 10 tot 20 jaar dient te gebeuren. Vanwaar dit grote verschil? Dit hangt af van de plaats waar uw woning staat. Ligt uw woning in een bosrijke omgeving of naast bomen en hoge struiken, dan zal er eerder sprake zijn van algen en mossen. Ligt uw woning in de nabijheid van een drukke weg of een industrieterrein dan zal er veel meer sprake zijn van zwarte aanslag. De kans op scheuren in gevels is dan ook groot.

Tenslotte de kwaliteit van de stenen en de voegen. Geglazuurde stenen en dakpannen hebben vrijwel geen last van aanslag. Samengevat. Wanneer u overweegt om uw huis te laten impregneren neem dan voor een deskundigenoordeel of second opinion kosteloos contact op met een van de gevelspecialisten van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. U weet dan zeker of uw huis inderdaad toe is aan een ‘grote beurt’.

Duurzaam huis impregneren alleen mogelijk in combinatie gevel- dak reinigen

Hendriks Dak en Reinigingstechniek biedt uitsluitend duurzaam huis impregneren aan in combinatie met gevel reinigen en/of het reinigen van uw dakpannen. Alleen dan kan ons A-merk impregneermiddel duurzaam worden aangebracht. Vandaar dat wij huis impregneren alleen in combinatie aanbieden. Zoals in de inleiding al vermeld gaan wij voor topkwaliteit voor een marktconforme prijs. Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor huis impregneren in combinatie met gevel reinigen of dakpannen reinigen? Raadpleeg dan de rubriek contact.