Dakpannen impregneren

Dakpannen impregneren verdubbelt de levensduur

Uw dakpannen gaan bij periodiek onderhoud een mensenleven mee

Wanneer u voor periodiek dakpannen impregneren kiest, dan verdubbelt u niet alleen de levensduur van uw dakpannen, maar is de kans op problemen zoals lekkages vrijwel te verwaarlozen. Mocht zich onverhoopt toch een calamiteit voordoen, dan kunt u zonder problemen een beroep doen op uw inboedel- en opstalverzekering.

Dakpannen impregneren kan alleen op een schone ondergrond

Duurzaam dakpannen impregneren is alleen mogelijk wanneer deze professioneel en vooral grondig zijn schoongemaakt. Dit betekent, dat er beslist geen resten van algen, mossen, roetaanslag en vuil in de poriën aanwezig zijn. Is dat namelijk wel het geval, dan kan de impregneercoating niet zijn werk doen en in de poriën van de dakpannen naar binnen dringen. Gevolg: het optimale resultaat wordt niet bereikt. Vandaar dat wij met nadruk adviseren om ook de dakreiniging door een gecertificeerd dak- en geveltechniek bedrijf als Hendriks Dak- en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle te laten doen. Zij beschikken over professionele apparatuur die een grondige reiniging van de dakpannen kan garanderen.

Dakpannen volledig milieuvriendelijk reinigen en impregneren

Vanzelfsprekend heeft ook bij gecertificeerde dakdekkersbedrijven als Hendriks Dak- en geveltechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle de tijd niet stil gestaan. Onze gekwalificeerde dakdekkers kunnen op basis van 100% stoomreiniging uw dakpannen zonder chemische middelen volledig reinigen. Wanneer zij dat gedaan hebben en laten drogen dan kan de impregneercoating zonder enige belemmering tot in de poriën van de dakpannen naar binnen dringen. Uw dakpannen zijn dan voor jaren weer 100% water- en vuilafstotend.

Maatwerk offerte voor dakpannen impregneren en reinigen?

Voor een maatwerk offerte dakpannen impregneren en reinigen in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle raadpleegt u de rubriek contact.