Impregneren gevel kosten

Impregneren gevel kosten Apeldoorn Arnhem Zwolle Nijmegen

Hendriks Dak en Reinigingstechniek zegt vaarwel tegen algen en mossen

Wanneer de algen en mossen van de gevel gereinigd zijn, is de gevel mooi schoon en ziet het er verder niet dreigend uit. Niets is minder waar! De gevel is bijzonder gevoelig voor de aanhechting van vuil zoals algen en mossen. Daarom is het zeer verstandig de impregneren gevel kosten te bekijken. Als de gevel geïmpregneerd is, wordt de aanhechting van vuil vele malen minder. Tevens beschermt het de gevel tegen het verouderen, want ook het vocht dringt niet of minder snel naar binnen. Al met al een goede investering voor het huis en voor uw portemonnee.

Hoe wordt de gevel geïmpregneerd?

Voor de impregneren gevel kosten bent u bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek aan het juiste adres. Wij kunnen, als de gevel droog is of gedroogd is van het reinigen, een nieuwe waterafstotende toplaag op de gevel aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat u de komende 10 tot 20 jaar bescherming heeft op de gevel. De impregneren gevel kosten hangen van een aantal factoren af. Om dit juist te bepalen, komt er eerst iemand van Hendriks Dak en Reinigingstechniek bij u langs. Na deze afspraak kunt u een vrijblijvende maatwerk offerte verwachten. De impregneren gevel kosten zijn lager dan de kosten voor het reinigen van een gevel.

De impregneren gevel kosten en gevelreinigingskosten bij H.D.R.T.

Wilt u de reinigingskosten en de impregneren gevel kosten combineren? Dan kunt u bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Zwolle Arnhem profiteren van een mooi combinatietarief. Voor het reinigen van de gevel nemen wij de SteamPLUS 2.0 mee. Dit is een stoomreiniger die water omvormt tot stoom van 150 graden. Met dit stoom kan de gevel gereinigd worden zonder gebruik te hoeven maken van allerlei chemische schoonmaakmiddelen.

Bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Nijmegen Zwolle en Arnhem wordt de gevel dus op een milieuvriendelijke manier gereinigd. Zijn uw gevels ook aan een grote onderhoudsbeurt toe? Neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 06 – 21 62 50 71 of stuur een aanvraag via het contactformulier in.