Kosten impregneren gevel

Kosten impregneren gevel inclusief duurzaam gevel reinigen

Vraag een maatwerk offerte bij H.D.R.T. Apeldoorn Arnhem Zwolle aan

Regelmatig wordt ons de vraag voorgelegd hoe hoog de kosten impregneren gevel per m2 zijn. Zeker wanneer u als woningeigenaar niet eerder de gevels van uw woning heeft laten impregneren is dat een logische vraag. Toch kunnen wij u pas concreet een antwoord geven op deze vraag wanneer wij de gevels hebben gezien en in kaart gebracht. Wij lichten dit graag aan u toe.

Gevel impregneren kan uitsluitend op een schone ondergrond

Hendriks Dak en Reinigingstechniek is een gecertificeerd dak en gevelspecialist die haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Als gecertificeerd bedrijf werken wij uitsluitend met maatwerk offertes en all-in prijzen, zodat u als opdrachtgever vooraf op de hoogte bent van de exacte kosten. Dus geen onaangename verrassingen achteraf zoals bij gevelbedrijven die met vanaf prijzen en richtprijzen werken.

Een belangrijk aspect waarvoor we aandacht vragen is het gegeven, dat impregneer alleen duurzaam hecht op een ondergrond die brandschoon is. Om deze reden bieden wij als gecertificeerd gevelspecialist impregneren uitsluitend in combinatie met gevel reinigen aan. Om u te motiveren voor gevel reinigen inclusief duurzaam impregneren te kiezen hebben wij een aantrekkelijk combinatietarief ontwikkeld. De kosten impregneren gevel vallen dan in combinatie met gevel reinigen lager uit.

Maatwerk offerte inclusief all-in prijs bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek

Als gecertificeerd gevelspecialist voor de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle werken wij niet met kosten impregneren gevel per m2. Onze gecertificeerde gevelspecialist komt op afspraak bij u langs om de gevel te inspecteren en in kaart te brengen. Aansluitend ontvangt u van hem een maatwerk offerte voor gevel reinigen en duurzaam impregneren. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Wilt u weten wat de totale kosten impregneren zijn inclusief gevel reinigen. Raadpleeg dan voor een maatwerk offerte de rubriek contact.