Gevel impregneermiddel

Gevel impregneermiddel verschilt sterk in kwaliteit

Kies voor impregneermiddel dat geschikt is voor professioneel gebruik

Een toenemend aantal woningeigenaren laat de gevels van hun woning eens in de 10 tot 20 jaar duurzaam schoonmaken. Dit hangt sterk af van de plaats waar uw woning staat. Een verstandige beslissing. De schadelijke effecten van algen, mossen en roetaanslag krijgen op deze wijze zo min mogelijk kans om schade aan te richten in de poriën van de gevelstenen. Voorwaarde is wel, dat men na het schoonmaken van een gevel impregneermiddel laat aanbrengen of zelf aanbrengt. Dit zorgt ervoor, dat uw muurstenen weer volledig water- en vuilafstotend worden voor een lange periode.

Kwaliteit gevel impregneermiddel is belangrijk

Wanneer u uit kosten overwegingen er toe besluit om zelf uw gevels te gaan impregneren, dan adviseren wij u nadrukkelijk om voor een gevel impregneermiddel te kiezen dat een duurzame werking garandeert. Doet u dat niet, dan komt u van de spreekwoordelijke regen in de drup en dan zijn alle kosten en inspanningen voor niets geweest. Bovendien adviseren wij u om de juiste apparatuur aan te schaffen. Wanneer u hiervoor zorgt, kunt u het impregneren in principe zelf doen. Belangrijk nadeel van zelf uw gevels met een gevel impregneermiddel bewerken. Wanneer er na verloop van een aantal jaren toch problemen met de gevels van uw woning ontstaan, is een beroep doen op garantie bij de leverancier van het gevel impregneermiddel kansloos. Men zal altijd beweren dat dit niet goed is aangebracht.

Voordeel gevel laten impregneren door erkend gevelspecialist

Kies voor zekerheid en kwaliteit. Laat de gevels van uw woning zowel reinigen en impregneren door een gecertificeerd bedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn. U heeft dan niet alleen de garantie dat een gevel impregneermiddel wordt gebruikt dat geschikt is voor professioneel gebruik, maar tevens heeft u garantie op de werkzaamheden. Bovendien kunt u dan profiteren van een aantrekkelijk combinatietarief gevel reinigen en impregneren. Voor een vrijblijvende maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact .