Impregneermiddel buiten muur

Impregneermiddel buiten muur kwaliteit is belangrijk

Een impregneermiddel kan uitsluitend op een schone ondergrond

Steeds meer woningeigenaren raken er van doordrongen, dat eens in de 10 tot 20 jaar de toplaag van hun muurstenen met een impregneermiddel buiten muur moet worden versterkt. Anders ontstaan er zonder enige twijfel problemen in uw buitenmuren. Denk hierbij aan:

  • Donkere vochtplekken
  • Alg- en mosgroei
  • Zwarte plekken als gevolg roetaanslag
  • Versnelde houtrot kozijnen
  • Scheurvorming in de muur
  • Kapotte muurstenen

Dit zijn problemen die zich voordoen wanneer een buitenmuur niet periodiek wordt gereinigd en er geen impregneermiddel buiten muur op tijd wordt aangebracht. U zult begrijpen dat de kosten die hieruit voortkomen een veelvoud zijn.

Impregneermiddel buiten muur hecht alleen op schone ondergrond

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist. Wij bieden onze dienstverlening aan in 4 grote regio’s te weten: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Voor een compleet overzicht van al onze diensten verwijzen wij u graag naar de rubriek diensten die u in het menu kunt vinden. H.D.R.T. staat bekend om haar hoge kwaliteit van dienstverlening voor marktconforme prijzen. Het impregneren van een gevel bieden wij uitsluitend aan in combinatie met gevel reinigen.

Om de werking van ons impregneermiddel buiten muur te kunnen garanderen mogen er beslist geen resten van algen, mossen, roet en vuil in de poriën van de muurstenen zitten. Deze zekerheid hebben we alleen, wanneer wij uw muur zelf met geavanceerde apparatuur als de SteamPlus® 2.0 reinigen. Met dit apparaat kunnen wij alles met stoom van 150° uit de poriën van muurstenen verwijderen. Wanneer onze gevelspecialist uw gevel gereinigd heeft wordt op een droge muur het A-merk impregneermiddel buiten muur aangebracht. Na het intrekken en opdrogen is uw muur weer water- en vuilafstotend voor vele jaren.