Buitenmuur impregneren

Buitenmuur impregneren houdt uw muur in topconditie

Na het impregneren is uw buitenmuur water- en vuilafstotend

Wanneer is het tijd om voor buitenmuur impregneren te kiezen? Dat hangt eigenlijk van de conditie van uw buitenmuur af. Wij lichten dit graag toe. In de loop der tijd verliezen de stenen van buitenmuren door invloeden van buitenaf aan kracht. Denk hierbij aan algen, mossen, regen, temperatuurswisselingen wind, zand en zon. Als gevolg hiervan worden de gevelstenen poreuzer en verliezen zij hun waterafstotende werking. U kunt dit zien aan grote vochtplekken die in uw gevel zichtbaar worden en aan de groei van algen en mossen. Wanneer die daadwerkelijk zichtbaar worden zult u als eigenaar actie moeten gaan ondernemen in de vorm van groot onderhoud, want anders krijgt u te maken met tal van problemen.

Gevel reinigen in combinatie buitenmuur impregneren is de oplossing

Net als bij een auto of CV ketel dient ook uw buitenmuur een grote beurt te krijgen. Het grote verschil is, dat een grote onderhoudsbeurt van uw buitenmuur slechts eens in de 15 – 20 jaar dient te gebeuren. Wanneer u dit doet blijft uw muur in topconditie. Wacht echter niet te lang, want als de voegen zijn aangetast wordt het een kostbaar verhaal, omdat deze dan door een voegbedrijf verwijderd en vervangen dienen te worden.

Een buitenmuur impregneren kan alleen wanneer u uw gevel professioneel laat reinigen door een gecertificeerd bedrijf als Hendriks Dak en Reinigingstechniek. In het bijzonder algen, mossen en zwarte milieuaanslag kunnen alleen duurzaam verwijderd worden met speciale apparatuur. Nadat uw buitenmuur is gereinigd ziet deze er weer als nieuw uit en kunnen onze gevelspecialisten uw buitenmuur impregneren. Uw buitenmuur is dan weer water- en vuilafstotend gedurende vele jaren.

Maatwerk offerte buitenmuur impregneren ontvangen?

Hendriks Dak en Gevelwerken is een gecertificeerd bedrijf dat werkzaam is in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Wij werken volgens strikte richtlijnen en met maatwerk offertes. Wanneer u bij ons informeert voor een prijsopgave komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om in kaart te brengen wat de actuele situatie ter plaatse is. Wanneer wij alles in kaart hebben gebracht, dan ontvangt u direct een schriftelijke maatwerk offerte van ons voor uw buitenmuur reinigen inclusief uw buitenmuur impregneren. U weet dan exact waar u aan toe bent. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact .