Kosten gevel impregneren

Kosten gevel impregneren inclusief gevel stoomreinigen

Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Wanneer u de gevels van uw woning periodiek (laat) onderhouden, dan voorkomt u op termijn vochtproblemen en onnodige schade als gevolg van algen, mossen en zwarte aanslag. Bovendien blijft uw woning er goed uitzien en dat komt de waarde van uw woning ten goede.

Als we ons qua periodiek onderhoud richten op de gevels, dan kan gesteld worden dat dit eens in de 10 tot 20 jaar moet gebeuren. De waterafstotende toplaag van uw gevelstenen begint dan ernstige slijtage plekken te krijgen. Men kan de toplaag herstellen door middel van impregneren. Een prettige bijkomstigheid is, dat de kosten gevel impregneren relatief laag te noemen zijn. Deze zijn variabel, omdat zij afhangen van de oppervlakte van uw gevel. Om deze reden komen wij altijd voor het opstellen van een maatwerk offerte bij u langs.

Bij H.D.R.T. maatwerk kosten gevel impregneren inclusief gevel stoomreinigen

Het belang van periodiek gevel impregneren hopen wij bovenstaand voldoende toegelicht te hebben. Mochten er toch nog enkele vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Om een gevel duurzaam te kunnen impregneren dient de ondergrond brandschoon te zijn, anders heeft gevel impregneren weinig tot geen zin. De gevels van uw woning zullen dan ook grondig gereinigd moeten worden. Als gecertificeerde gevelspecialist voor de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle kunnen wij dit voor u verzorgen.

De methode die wij toepassen is stoomreinigen. Hiervoor gebruiken wij de SteamPLUS 2.0. Dit is een geavanceerde machine waarmee we uw gevel met stoom van 150° en een werkdruk van 250 BAR tot in de poriën van de gevelstenen kunnen reinigen. Dit doen wij zonder chemicaliën. Na het reinigen zien uw buitengevels er weer als nieuw uit. Wanneer de gevels zijn opgedroogd kunnen zij worden geïmpregneerd en zorgt de waterafstotende toplaag de komende 10 tot 20 jaar voor bescherming. De kosten voor gevelreiniging liggen op een hoger niveau dan de kosten gevel impregneren. Kiest u zowel voor gevelreiniging als gevel impregneren dan kunt u gebruik maken van een aantrekkelijk combinatietarief.

Maatwerk offerte kosten gevel impregneren en stoomreinigen

Wilt u weten wat de kosten gevel impregneren inclusief stoomreinigen zijn bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle? Raadpleeg dan de rubriek contact.